جوادی فرماندار جدید پارس آباد مغان می شود

جوادی فرماندار جدید پارس آباد مغان می شود
سید مهدی جوادی بعنوان فرماندار جدید پارس آبادمغان معرفی شده و طی روزهای آتی بر مسند فرمانداری این شهرستان مرزی می نشیند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا ، به نقل از آران مغان یک منبع آگاه خبر داد: سه گزینه برای فرمانداری پارس آباد از طرف استانداری اردبیل به وزارت کشور پیشنهاد شده بود که پس از بررسی و انجام مصاحبه های تخصصی، نهایتاً سید مهدی جوادی بعنوان فرماندار شهرستان مرزی پارس آبادمغان معرفی و مورد پذیرش واقع شده است و طی روزهای آتی بر مسند فرمانداری پارس آباد می نشیند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا ، , آران مغان,

جوادی در ابتدا برای فرماندار شدن در دو شهرستان پارس آباد و بیله سوار پیشنهاد داده شده بود که در نهایت به فرمانداری شهرستان مرزی پارس آبادمغان رسید.

,

سید مهدی جوادی دارای مدرک دکترای تاریخ و استاد دانشگاه است و در زمان دولت اصلاحات سمت فرماندار شهرستان نیر را برعهده داشت و هم اکنون به عنوان کارشناس در یکی از بخش های استانداری اردبیل خدمت می کند.

,

وی متولد روستای «قوزلو» از توابع شهرستان گرمی است.

,

انتهای پیام /

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه