رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اردل;

حماسه 9 دی نقشه های شوم دشمن را نقشه بر آب کرد

حماسه 9 دی نقشه های شوم دشمن را نقشه بر آب کرد
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اردل گفت: حضور حماسی و آگاهانه مردم در روز 9 دی نقشه های شوم دشمن را نقشه بر آب کرد و حیات تازه ای به انقلاب اسلامی داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قاسم همتی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اردل در گفت و گو با خبرنگار هفت چشمه ضمن گرامیداشت فرا رسیدن سالروزحماسه عظیم ۹ دی اظهار داشت: ۹ دی سیلی محکم ملت بر منحرف‏‌کنندگان مسیر حرکت اسلامی است، مردم در این امتحان برنده شدند و نمره قبولی گرفتند.

همتی با بیان اینکه حضور مردم، یک امتحان عظیمی بود که آن‏ها را سرافراز کرد؛ افزود: بصیرت یعنی شناخت زمان، نیاز، اولویّت، دشمن، دوست، شناخت هر وسیله‏‌ای که در مقابل دشمن باید به‏ کار برد؛ این شناخت‏‌ها؛ بصیرت است، همیشه با یک سلاح نمی‏‌شود مبارزه کرد.

وی بیان داشت: گناه بزرگ فتنه‏‌گران در سال ۸۸ این بود که این‏ها یک‌شب‌، خدشه‏‌ای در ذهنشان بود، این خدشه را به‏ صورت ایجاد چالش برای نظام اسلامی مطرح کردند این گناه بخشیدنی نیست.

این مسئول با بیان اینکه حضور حماسی و آگاهانه مردم در روز ۹ دی نقشه های شوم دشمن را نقشه بر آب کرد و حیات تازه ای به انقلاب اسلامی داد؛ اظهار کرد: در ۹ دی معلوم شد، کسانی‏ که در مقابل عظمت ملت ایران، در مقابل کار بزرگ ملت ایران در انتخابات ایستادند، آن‏ها بخشی از ملت نیستند؛ افرادی ضدانقلاب صریح، یا کسانی ‏که بر اثر جهالت خود، بر اثر لجاجت خود، کار ضدانقلاب را می‏‌کنند و ربطی به توده مردم ندارندغ هستند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اردل افزود: فتنه گران و حامیان بدانند که ملت آگاه ایران با اطاعت از رهبر فرزانه انقلاب تمام توطئه های آنها را در هر زمان و مکانی خنثی خواهند کرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هفت چشمه, هفت چشمه,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه