بخشدار قره چای خنداب:

حماسه ۹ دی جوابی دندان شکن برای هنجار شکنان بود

حماسه ۹ دی جوابی دندان شکن برای هنجار شکنان بود
بخشدار قره چای خنداب گفت: این حماسه جواب دندان شکنی بود برای افرادی که در روز عاشورا به سیره ائمه دهن کجی کردند، در ۹ دی حضور مردم باعث شد تا افرادی که مسبب این آشوب ها بودند بفهمند که مردم نسبت به دین، ناموس و کشورشان تعصب دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری نسیم خنداب، سید محسن میرزایی بخشدار بخش قره چای خنداب در گفتگو با خبرنگار ما حضور مردم در راهپیمایی ۹ دی ۸۸ را در دفاع آنها از اسلام و کشور عنوان کرد و گفت: این حماسه جواب دندان شکنی بود برای افرادی که در روز عاشورا به سیره ائمه دهن کجی کردند، در ۹ دی حضور مردم باعث شد تا افرادی که مسبب این آشوب ها بودند بفهمند که مردم نسبت به دین، ناموس و کشورشان تعصب دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری نسیم خنداب, پایگاه خبری نسیم خنداب,
میرزایی راهپیمایی ۹ دی را یکی دیگر از حماسه های بزرگ بعد انقلاب دانست و اظهار کرد: همه افراد از همه صنوف و ار همه طیف های فکری در درون جامعه با هم یک صدا به مجموعه افراد و نهادهای مخالف اصل نظام که قصد دهن کجی به ارزش ها و فرهنگ ها و هنجارهای جاری جمهوری اسلامی را داشتند اعلام کردند، به همین علت از ۹ دی می توان به عنوان روز تجلی حماسه حضور و همیشگی و دوباره مردم در جهت بازتولید ارزش های انقلاب ۵۷ آن یاد کرد.

وی افزود: در سال ۸۸ اتفاقی افتاد که برخی افراد خواسته و ناخواسته در آن موثر و گرفتار شدند و برخی با سرویس های معارض و معاند انقلاب ارتباط داشتند.

بخشدار قره چای گفت: فتنه ۸۸ حاصل نابخردی برخی از افرادی بود که در راس قدرت قرار داشتند و دنبال سهم خواهی بیشتری بودند.

وی خاطرنشان کرد: عده ای در سال ۸۸ فکر می کردند از روزنه ای که ایجاد شده می توانند استفاده کنند که این به عدم شناخت آنها از جامعه ایرانی مربوط می شد، افرادی وارد معرکه شدند که جامعه ایران را خوب نمی شناختند، همانطور که در زمان امیرکبیر عده ای گرایش به سمت بهائیت پیدا کردند.

میرزایی خاطر نشان کرد: در جریان ۸۸ افرادی بودند که ادعای بیشینگی داشتند، مردم به شعار ها و برنامه های آنها رای داده بودند، و با دیدن عملکرد آنها رای منفی به آنان دادند، این فتنه در سال ۷۸ هم اتفاق افتاد، این ها نشانه این است که عده ای  دنبال سهم خواهی بیشتر در حاکمیت هست، به همین خاطر به برخی کارها دامن میزنند تا به سهم بیشتری برسند.

انتهای پیام/
, به مجموعه افراد و نهادهای مخالف اصل نظام,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه