هلاکت تعدادی از تروریست ها در عدرا و ریف دمشق

هلاکت تعدادی از تروریست ها در عدرا و ریف دمشق
نیروهای ارتش سوریه یک خودروی تروریست ها را به همراه سلاح ها و مهمات موجود در آن در منطقه کارگری عدرا در ریف دمشق منهدم کردندو تعدادی از تروریست های گروه موسوم به جبهه النصره را نیز که در داخل خودروها بودند به هلاکت رساندند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از شبکه تلویزیونی سوریه ، نیروهای ارتش همچنین تعدادی از تروریست ها را در محله جوبر در ریف دمشق به هلاکت رساندند و بلدوزری را که از آن برای ایجاد خاکریز و بستن راه ها در این منطقه استفاده می کردند منهدم کردند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


نیروهای ارتش سوریه دهها تن از تروریست ها را در مزارع ریحان، مزارع عالیه و شرق منطقه الملیحه،‌داریا، زبدانی و منطقه الملاحه در جیرود و کوه های الپترا و نزدیک منطقه الرحیبه در ریف دمشق به هلاکت رساندند که در میان آنها سرکرده یکی از گروه های تروریستی نیز دیده می شود.

شبکه تلویزیونی المیادین نیز گزارش داد دو تن از نیروهای هلال احمر سوریه در حمص زخمی شدند و برای معالجه به خارج از میدان ساعت در حمص منتقل شدند.

,
,
,
,

انتهای پیام

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه