اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ورود 10 فروند هواپیما به کشور

ورود 10 فروند هواپیما به کشور
معاون هوانوردی سازمان هواپیمایی با بیان اینکه تا پایان امسال ۱۰ فروند هواپیما با متوسط سن ۱۱ سال وارد ناوگان هوایی کشور می‌شود، گفت: ایرلاین‌ها برنامه ای برای خرید هواپیماهای روسی ندارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر، محمد خداکرمی در مراسم رونمایی از نقشه‌های هوانوردی تهیه شده توسط متخصصان داخلی در شرکت فرودگاه‌های کشور، با بیان اینکه تعدادی شرکت هواپیمایی داخلی در حال مذاکره برای خرید هواپیما و نوسازی ناوگان هستند و در این باره قراردادهایی منعقد شده است، گفت: روند خرید و ورود هواپیما زمان‌بر است و این پروسه به اعزام بازرس و بررسی اسناد هواپیما نیاز دارد که زمان می‌برد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


 وی با اشاره به اینکه براساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده تا پایان سال جاری ۱۰ فروند هواپیما وارد ناوگان هوایی کشور می‌شود، افزود: متوسط سن هواپیماهای خریداری شده ۱۱ سال است و سعی شده است که هواپیماهایی با عمر کمتر وارد ناوگان کشور شود.

معاون سازمان هواپیمایی کشوری با تاکید بر اینکه خرید هواپیما نیازمند هماهنگی مالی توسط مقامات ارشد است، درباره خرید هواپیمای سوخو و توپولف، اظهار داشت: تا جایی که اطلاع دارم درخواستی از سوی شرکت‌های هواپیمایی اعلام نشده است، زیرا ایرلاین‌ها برای خریداری هواپیما باید مجوزهای سازمان هواپیمایی کشوری را اخذ کنند.

خداکرمی، تخصص‌های ناوبری از مهمترین موضوعات در صنعت هواپیمایی دانست و گفت: خلبان درون کابین به چه طریق هواپیما را ناوبری کند و به مقصد برساند، البته در این زمینه نقش عوامل زمینی در تهیه نقشه‌های هوانوردی نیز موضوع قابل توجهی است.

وی با اعلام اینکه خلبان موقع پرواز و فرود فقط نیازمند دیدن باند است اما آنچه برای خلبان ضروری است، مسیریابی در شرایط گردوغبار، بارش نزولات جوی و در ابرها است که نقشه‌های هوانوردی و دستگاه‌های ناوبری در این حوزه نقش اساسی ایفا می‌کنند، افزود: یکی از نقش‌هایی که بازرسان ایکائو (سازمان جهانی هوانوردی) از برخی نقشه‌های هوانوردی ما داشته‌اند با تلاش دست اندرکاران صنعت حمل‌ونقل هوایی، بومی‌سازی شد.

معاون هوانوردی سازمان هواپیمایی تصریح کرد: این نقشه‌ها به خلبان کمک می‌کند از موقعیت و محدوده‌های پروازی درک بهتری داشته باشد و اگر مشکلی رخ داد، خلبان می‌داند تا چه حدی امکان کاهش ارتفاع دارد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه