مدیر مؤسسه قرآنی معراج آبدان:
مسئولین، مؤسسات قرآنی شهرستان را دریابند
مدیر مؤسسه قرآنی معراج آبدان گفت: با وجود استعداد های فراوان قرآنی در سطح شهرستان دیّر ،متأسفانه مسئولین توجه چندانی به مؤسسات قرآنی نداشته اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مؤسسه قرآنی معراج آبدان به عنوان فعالترین مرکز قرآنی در جنوب استان بوشهر نقش و جایگاه ویژه ای در تربیت کودکان و نوجوانان و جذب آنها به سمت قرآن کریم داشته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
مدیر مؤسسه قرآنی معراج آبدان در مصاحبه با «مطاف24»گفت: این مرکز قرآنی در طول سال کلاس های روخوانی، روانخوانی، حفظ قرآن و... برگزار می کند و در این راستا بسیاری از نوجوانان جذب قران شده اند.
محمد توشکان افزود: با وجود استعداد های فراوان قرآنی در سطح شهرستان دیّر ،متأسفانه مسئولین توجه چندانی به مؤسسات و خانه های قرآنی نداشته اند.
وی ادامه داد: فعالین قرانی نیازمند توجه بیشتر و ساماندهی وضعیت بیمه خود هستند.
مدیر مؤسسه قرآنی معراج آبدان اضافه کرد: مشکلات مؤسسات و خانه های قرآنی در نشست شورای اداری و در خطبه های نمازجمعه شهرستان مطرح شود.
,
,
,
وی تصریح کرد:کمبود امکانات و مشکلات موجود باعث نشده است که مدیران مؤسسات و خانه های قرآنی و مربیان هدف اصلی خود که همان تربیت نسل قرآنی است را فراموش کنند اما از مسئولین شهرستان این انتظار می رود که لااقل از این مراکز بازدید نموده و از نزدیک در جریان مشکلات قرار گیرند.
,توشکان اظهار داشت:برگزاری همایش تجلیل از پیشکسوتان و فعالین قرآنی و نامگذاری خیابانی به نام قرآن یا یکی از پیشکسوتان این عرصه باعث توجه بیشتر جامعه به این مقوله خواهد شد.
,گفتنی است 5 مؤسسه و 21 خانه قرآن در سطح شهرستان دیّر فعالیت دارند.
,/انتهای خبر
,]
ارسال دیدگاه