logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

رئیس مرکز تخصصی نماز قم خواستار شد؛

مساجد باید مؤمنان انقلابی تربیت کنند، دشمن ستیزی جزء برنامه های اصلی تربیتی مساجد است

مساجد باید مؤمنان انقلابی تربیت کنند، دشمن ستیزی جزء برنامه های اصلی تربیتی مساجد است
رئیس مرکز تخصصی نماز استان قم گفت: ائمه جماعات مساجد در واقع امامان محلات هستند و باید خود را برای ایجاد تحولات مهم و اساسی در محیط اجتماعی آماده کنند
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شهرضانیوز، حجت الاسلام محمد صادق کفیل، در همایش ائمه جمعه و جماعات شهرضا اظهار کرد: حاکیت دینی و سیاسی اسلامی با ساخت مسجد شکل گرفت، مسجد در تاریخ صدر اسلامی تنها مرکزی برای عبادت نبوده است، ساخت و بنای مسجد مهم ترین و اثر گذار ترین واقع ای بود که به عقیده برخی مفسران، زمینه ترویج فرهنگ اسلامی را ایجاد کرد.
وی تصریح کرد: مساجد به اندازه ای در تاریخ و تمدن اسلامی دارای ارزش و اهمیت هستند که دارالأماره حضرت علی(ع) بوده و مقر حکومت امام زمان(عج) و محل زندگی آن حضرت در مسجد خواهد بود.
رئیس مرکز تخصصی نماز استان قم تأکید کرد: همه افراد جامعه وظیفه دارند برای ترویج فرهنگ مسجد مداری تلاش کنند، باید جامعه را اهل مسجد کنیم و نگذاریم این فرهنگ عظیم از بین برود یا به فراموشی سپرده شود.
وی گفت: افرادی که قصد دارند مساجد و کارکرد آنها را به امور عبادی منحصر کنند باید بدانند، مسجد تنها پایگاه فرهنگی است که می تواند جامعه را در برابر تهاجمات فرهنگی بیمه کند و اثرات مخرب آن ها را کاهش دهد.
حجت الاسلام کفیل، تصریح کرد: ائمه جماعات مساجد در واقع امامان محلات هستند و باید خود را برای ایجاد تحولات مهم و اساسی در محیط اجتماعی آماده کنند زیرا این قشر از جامعه افراد و گروه های زیادی را تحت پوشش داشته و میتوانند بر جمعیت زیادی تأثیر گذار باشند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اذعان کرد: بسیاری از افرادی که اهل مسجد نیستند به این دلیل است که افراد مؤمن و اهل مسجد نسبت به آن ها بی تفاوت بوده اند و در زمینه ترغیب افراد به حضور در مساجد، امر به معروف و نهی از منکر نداشته اند.
رئیس مرکز تخصصی نماز استان قم گفت: اقشار متدین و مذهبی جامعه باید دغدغه دینداری سایر افراد را داشته باشند، مؤمن آرام کارایی لازم را برای اسلام ندارد، مومنانی که با جنب و جوش و پیگیری امور به دنبال جذب افراد بیشتری به کانون عبادت و توسل به خداوند هستند، زمینه رونق و توسعه دین را فراهم می کنند.
وی بیان کرد: باید جامعه ای دین یار تربیت شود زیرا صرف دینداری نمی تواند در برابر آسیب های اجتماعی مقاومت کند، بی تفاوتی نسبت به کاهش شمار نمازگذاران در مساجد، به افزایش میزان فساد و فحشا دامن می زند.
حجت‌الاسلام کفیل شعارهای ضد استکباری را جزء اصول دینی جامعه برشمرد و افزود: مساجد باید مؤمنان انقلابی تربیت کنند، دشمن ستیزی جزء برنامه های اصلی تربیتی مساجد است و باید همواره دنبال شود.
وی با تأکید بر لزوم احیای منش پیامبر(ص) در جامعه گفت: مساجد مهم ترین کانون‌های تربیتی جامعه نیز هستند، روحانیت مساجد باید به مثابه معلمانی دلسوز، اخلاق نبوی را در جامعه و بین مؤمنان ترویج کنند تا این طریق سلامت معنوی جامعه تضمن و آمار معضلات اجتماعی کاهش یابد.
رئیس مرکز تخصصی نماز استان قم، ضمن ابزار تأسف از افزایش آمار معضلات خانوادگی اظهار کرد: خانواده کانون تهاجمات فرهنگی دشمن است، فروپاشی نهاد خانوده در رأس برنامه های اجرایی دشمنان ما قرار دارد، باید به یاری خانواده شتافت، اختلافات شدید والدین با فرزندان به دلیل عدم درک صحیح از تغییرات اجتماعی، لزوم حضور کارشناسان مسائل دینی و متخصصان امور خانواده را بیش از پیش ایجاب می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شهرضانیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه