در نشست روشنگری مطرح شد؛

مردم کسانی را انتخاب کنند که بازوی ولایت باشند

مردم کسانی را انتخاب کنند که بازوی ولایت باشند
امام جمعه دیّرگفت: مردم در انتخابات پیش رو کسانی را انتخاب کنند که حامی ولایت باشند و در برابر فتنه شفاف موضع می گیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش مطاف 24 ، امام جمعه دیّر گفت: روز نهم دیماه روز بصیرت و پیمان با ولایت است و نباید تنها به برگزاری یک مراسم اکتفا کرد بلکه باید فرهنگ 9 دی در جامعه نهادینه شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

حجت الاسلام حسینی در نشست روشنگری در مسجد فاطمه الزهراء شهر دیّر با بیان اینکه 8 ماه فتنه گری سال 88 خطرناکتر از 8 سال جنگ تحمیلی بود اظهار داشت: در جنگ 8 ساله ما با دشمنانی مواجه بودیم که در آن سوی مرز بودند اما در فتنه 88 کسانی به جنگ نظام امدند مثل خوارج درحالی که سال ها در کنار امام و در خط امام بودند و با سوء استفاده از نام امام به صحنه امدند و در ادامه به آرمان های امام و نظام پشت پا زدند.

,

وی با تأکید بر اینکه فتنه همچنان ادامه دارد افزود: در آستانه دو انتخابات بزرگ با ثبت نام فتنه گران و حامیان فتنه مواجه هستیم کسانی که در دانشگاه ها سخنرانی می کنند وکارشان به جایی رسیده است که نه تنها عذر خواهی نمی کنند بلکه ملت و نظام را به فتنه گری متهم می کنند.

,

حسینی اضافه کرد:کسانی که اطلاعیه دادند و مردم را در مقابل ولایت قرار دادند و مرگ بر اصل ولایت فقیه سر دادند حال بدنبال نفوذ و حضور در مجلس خبرگان هستند.

,

امام جمعه دیّر با بیان اینکه مردم با بصیرت خود کسانی را انتخاب کنند که بازوی ولایت باشند، خاطر نشان کرد:کاندیداها باید مواضع خود در مقابل فتنه و فتنه گران را واضح و شفاف بیان کنند و مردم بدانند اگر کاندیدی موضع خود را در مقابل فتنه شفاف اعلام نکند چنانچه وارد مجلس شود برای نظام حاشیه تراشی خواهد کرد.
/انتهای خبر

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه