توزیع سبد کالا و تحقیر مردم+تصاویر
هجوم گسترده مردم از یک طرف و نبود مدیریتی قوی در توزیع سبد مواد غذایی در شهر سی سخت موجب ایجاد بی نظمی های فراوانی در جلوی تنها فروشگا توزیع این سبد غذایی شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی سفیر دنا، بعد از گذشت یک هفته از آغاز توزیع سبد مواد غذایی در کشور و استان ،شهرستان دنا هم همگام با سوء مدیرتهای توزیع این سبد مواد غذایی شاهد بی حرمتی به شان و شخصیت مردم بود به گونه ای که ازدحام جمعیت در 3 روز اخیر توزیع موجب نارضایتی های گسترده مردم شده است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا , پایگاه خبری تحلیلی سفیر دنا, .,کمبود مراکز توزیع و آماده نبودن زیرساخت های توزیع سبد مواد غذایی در شهرستان دنا موجب هجوم همه مردم شهرستان به تنها مرکز توزیع در شهر سی سخت شده است که همین امر باعث شده عده ای برای رسیدن به نوبت خود مجبور باشند 2 یا 3 روز در صف بایستند.
انتهای پیام/گ
کمبود مراکز توزیع و آماده نبودن زیرساخت های توزیع سبد مواد غذایی در شهرستان دنا موجب هجوم همه مردم شهرستان به تنها مرکز توزیع در شهر سی سخت شده است که همین امر باعث شده عده ای برای رسیدن به نوبت خود مجبور باشند 2 یا 3 روز در صف بایستند.
, ,
انتهای پیام/گ
,,
]
ارسال دیدگاه