استاندار همدان:
ایجاد اشتغال توسط بخش خصوصی مشکل اشتغال همدان را حل می کند
استاندار همدان گفت: اشتغال ایجاد شده توسط بخش خصوصی، اشتغالی پایدار است که می تواند مشکل اشتغال استان را حل کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح الوند؛ محمد ناصر نیکبخت در دیدار با هیات مدیره خانه صنعت و معدن استان گفت: مشورت ها و جلسات ضرورت کار است و این جلسات باید با دغدغه مندان بیشتر باشد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح الوند,وی گفت: افرادی که در خانه صنعت و معدن انتخاب شده اند، افراد شایسته ای هستند و جامعه صنعت و معدن با شناخت و به خوبی انتخاب کرده اند.
,نیکبخت اظهار کرد: برای دولت و مردم خیلی مهم است که استان از لحاظ اشتغال ، صنعت و تولید روبراه شود و مشکل اصلی ما اشتغال است.
,وی افزود: در همه بخصوص فعالان تولید و اقتصاد استان باید دغدغه ایجاد شود و احساسم این است که به کمک شما استان را می توان با یک تحول روبرو کرد.
,استاندار همدان با یادآوری شرایط کشور، گفت: شرایط کشور به لطف خدا و تدبیر دولت و نهایی شدن بر جام و PMD و انرژی هسته ای و سرانجام رسیدن آن، بسیار با افق روشنی است.
,وی اظهار کرد: در این شرایط هر استانی بیشتر تلاش و ورود کند، عایدی بیشتری خواهد داشت و لازم است ورود کنید و از محدوده استان فراتر ببینید تا بتوانیم از فرصت نهایی شدن برجام و برداشتن تحریم ها استفاده بهتری داشته باشیم.
,نیکبخت افزود: در حال حاضر همدان به لحاظ مشاغل، مباحث اقتصادی و احیای واحد های تعطیل بهتر از مناطق دیگر است اما اگر کمی بهتریم این به معنی وضع مطلوب نیست زیرا هیچ استفاده ای از استعداد و ظرفیت استان نشده است.
,وی گفت: هم باید واحدهای موجود را از ضعف نجات دهیم و هم دنبال توسعه باشیم و باید دنبال بندر خشک برویم زیرا همدان زمانی بارانداز بود ، بندر خشک هم یعنی بارانداز و گمرک در اینجا باشد زیرا دسترسی به جاهای مختلف از همدان با آزادراه، دو راه آهن، فرودگاه بین المللی و این رفت و آمدها بهتر است.
,استاندار خطاب به فعالان صنعت ومعدن استان اظهار کرد: به استان کمک کنید واحدهای قابل احیا را احیا کنیم و واحدهای جدید ایجاد کنیم زیرا شهرک های صنعتی استان برای واحد های جدید جا دارد.
,وی افزود: آمادگی همکاری دارم و کمک حال استان شما هستید که در این عرصه توانمند بوده و آسیب های تولید را می شناسید و به شما اعتماد دارم.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه