شهردار نسیم شهر خبر داد:

یک خیابان در نسیم شهر به نام ٩دی نام گذاری شد

یک خیابان در نسیم شهر به نام ٩دی نام گذاری شد
شهردار نسیم شهر گفت: شهرداری نسیم شهر یک خیابان را با مصوبه شورای نام گذاری و تایید شورای شهر به عنوان ٩ دی نام گذاری کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به  نقل از پایگاه خبری و تحلیلی بهارستانه ،صبح امروز مهندس جانعلی زاده، شهردار نسیم شهر به خبرنگار بهارستانه گفت:ابتدا فرارسیدن ٩دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت را خدمت مردم ولایت مدار و همیشه و در صحنه ایران تبریک عرض می کنم. در حقیقت نهم دی ماه یاد آور غرور و افتخار و سربلندی مردم ولایتمدار و بسیجی ایران می باشد.
وی اضافه کرد:همانطور که می دانید مقام معظم رهبری ٧٣ بار کلمه فتنه را در ٢٣سخنرانی از تیرماه سال ٨٨تا آذر ماه ٨٩،در جمع اقشار و گروههای مختلف کشور در تحلیل حوادث بعد از انتخابات به کار بردند.
جانعلی زاده با بیان اینکه بر کسی پوشیده نیست که ولایت فقیه یکی از مهمترین دلایل ثبات و امنیت مثال زدنی نظام جمهوری اسلامی ایران است ،تصریح کرد : امنیت در کشور در شرایطی به وجود آمده که ایران در یکی از بی ثبات ترین مناطق جهان قرار گرفته است.
وی در ادامه بیان داشت:حراست از این رکن رکین نظام ،همان گونه که آن یار سفر کرده یعنی امام خمینی (ره ) فرمود که(پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت آسیبی نرسد )،ضامن تداوم ،ثبات و امنیت کشور در دهه چهارم و دهه های آینده خواهد بود.
شهردار نسیم شهر با اعلام اینکه طبق مصوبه شورای نام گذاری و تایید شورای شهر یک خیابان در شهر نسیم شهر به نام ٩دی مزین شده است،درباره برنامه های شهرداری در دهه بصیرت توضیح داد:دیدار با خانواده های شهدای فتنه در این ایام در دستور کار ما قرار دارد همچنین با نصب بنر در سطح شهر تبلیغات محیطی پر رنگ و برجسته ای در گرامی داشت ا ین ایام صورت داده ایم.
وی اضافه کرد:ما سعی کردیم به مناسبت ٩ دی ،سربرگ ها و فیش های صادره از شهرداری نسیم شهر را منقش به جملات و پیام های بصیرت آفرین کنیم ،البته شهرداری نسیم شهر با سایر سازمان ها و ادارات نیز از جمله دفتر امام جمعه و سپاه برنامه های مشترکی برای دهه بصیرت تدارک دیده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارستانه ,
,
,
,
,
,

انتهای پیام /رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه