اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

زمان حضور ظریف در مجلس

زمان حضور ظریف در مجلس
نایب رئیس مجلس از حضور وزیر امور خارجه بعد از دهه فجر در مجلس خبر داد و گفت: در این نشست موضوعاتی درباره روند مذاکرات هسته‌ای مطرح و وزیر خارجه گزارشی به نمایندگان ارائه می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، قاسم جعفری نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (یکشنبه) مجلس اظهار داشت: اخیراً محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه اعلام کرده که تمام مطالب و محورهای مذاکرات هسته‌ای در اختیار دکتر لاریجانی رئیس مجلس قرار گرفته و وی اگر صلاح بداند موضوعات را با نمایندگان در میان می‌گذارد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی افزود: از طرفی دیگر رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند که مردم کشور باید بر روند مذاکرات هسته‌ای نظارت داشته باشند و این موضوع به این معنی است که نمایندگان به صورت اولی باید به وظایف نظارتی خود عمل کنند.

نماینده بجنورد خاطرنشان کرد: همچنین انتظار داریم که در دهه فجر هیأت رئیسه مشخص کند که آیا حضور رئیس مجلس در جلسات شورای عالی امنیت ملی به عنوان عضو بوده یا رابط مجلس برای توضیحات به نمایندگان است و از طرفی دیگر رهبر معظم انقلاب بر نقد منصفانه تأکید داشتند اما قطعا انتقاد منصفانه اقتضا می‌کند که وزیر امور خارجه توضیحاتی را در رابطه با مذاکرات هسته‌ای و موضوعات مورد بحث ارائه کند.

محمد رضا باهنر نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اظهارات این نماینده گفت: برخی مسئولیت‌ها و عضویت‌ها به شخص حقیقی بر می‌گردد و از طرفی دیگر براساس آیین نامه داخلی مجلس وقتی که رئیس مجلس در جلسات علنی حضور نداشته باشد، نایب رئیس تمام اختیارات را بدون تفویض وظایف برعهده دارد، اما در مواردی که رئیس مجلس در آن عضو است، آنجا نمی‌توان افراد دیگر را برای حضور در جلسات فرستاد.

نماینده تهران ادامه داد: به طور مثال وقتی دکتر لاریجانی رئیس مجلس نتواند در جلسات شورای عالی امنیت ملی شرکت کند، نمی‌توان نایب رئیس مجلس را برای حضور در آن جلسات فرستاد، بنابراین رئیس مجلس به عنوان یک شخص حقیقی در این شورا رابط نیست، بلکه یکی از اعضای آن است.

باهنر تصریح کرد: قطعا بعد از دهه فجر محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه را برای حضور در مجلس دعوت می‌کنیم تا در آن نشست موضوعات مطروحه بررسی و وزیر گزارش به نمایندگان ارائه کند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه