سردار عروج:
حضور مردم در حماسه ۹ دی دفاع از حریم امام حسین (ع) بود
مراسم بزرگداشت حماسه ۹ دی روز گذشته بعد از اقامه نماز مغرب و عشا با سخنرانی سردار عروج در مسجد الزهرا فردیس برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فردیسان،مراسم بزرگداشت حماسه 9 دی روز گذشته 8 دی ماه بعد از اقامه نماز مغرب و عشا با سخنرانی سردار عروج مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مسجد الزهرا فردیس برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فردیسان,سردار عروج در این مراسم ضمن تبریک ولادت پیامبر بزرگ اسلام و امام جعفرصادق(ع) درباره ی حماسه 9 دی گفت: کسانی که در حماسه بزرگ 9 دی به صحنه آمدند با چند هدف آمدند اول حفاظت از حریم امام حسین (ع) زیرا به آن حضرت اهانت شد مردم با حضور خود جواب خون به ناحق ریخته شده امام حسین (ع) دادند.
,چند نکته در این قضیه وجو دارد اول این که دشمن می داند که همه ی مردم ایران حتی سست ترین اعتقادات آن ها در جایی گرده هم می آیند و آن در عزای امام حسین (ع) است و دوم دشمن می داند این خیمه رهبری دارد که حتی کسانی که به میدان هم نمی آیند اما به حرف رهبر گوش می دهند و نوع دیگری حمایت می کنند در دوران جنگ دومیلیون به صحنه می آیند اما 20 میلیون در پشت صحنه از آن ها حمایت می کند بنابراین دشمن باید با 40 میلیون نفر می جنگید بنابراین حرمت خیمه ای را نگاه داشتند که پرچم آن در دست رهبری است.
,وی در ادامه گفت: حرمت خون شهدا باید حفظ شود و هیچکس حق ندارد چه در لباس خودی و چه در لباس بیگانه به شهدا بی احترامی کند به برکت خون شهدا است که ما امروز این گونه راحت زندگی می کنیم .
,انتهای پیام/رض
,
ارسال دیدگاه