مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه همدان:

نقش بسیج، تبیین پروژه نفوذ و تلاش عناصر فتنه برای بازگشت است

نقش بسیج، تبیین پروژه نفوذ و تلاش عناصر فتنه برای بازگشت است
مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه همدان گفت: امروز فتنه نفوذ در ادامه فتنه 88 شکل گرفته و نقش بسیج و نهادهای انقلابی روشنگری برای مردم است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نافع، حجت‌الاسلام والمسلمین محمود قربانی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: وظیفه نهادهای امنیتی و نظارت، رصد هوشمندانه حرکات و رفتارهای عناصر فتنه و برخورد قاطع و به موقع و مناسب و خنثی کردن حرکات و تاکتیک‌های دشمن و افراد نفوذی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافع,

وی افزود: اگر فتنه‌گران در سال 88 پیروز می‌شدند، تاکنون ریشه جمهوریت و اسلامیت نظام را زده و دیگر اثری از جمهوری اسلامی باقی نمانده بود.

,

حجت‌الاسلام قربانی ادامه داد: اگر عناصر فتنه به مراکز تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی برگردند، ایران را تبدیل به ترکیه دوم می‌کنند که از اسلام و انقلاب غیر از یک نام، چیزی باقی نمی‌ماند و کشور وابسته به آمریکا و غرب می‌شود و باید با اشاره امریکا در تمام امورات کشور مانند ذلت زمان طاغوت در دنیا حرکت کنیم.

,

وی تأکید کرد: بسیج و نهادهای انقلاب باید تمام تلاش‌های خود را برای روشنگری به کار گیرند و تمام مردم را نسبت به خطر نفوذ و بازگشت عناصر فتنه آگاه سازند و این وظیفه خطیر بسیج در این دوره است.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه