در تجمع مردمی نهم دیماه بندرعباس:
نمایندگان عالی دولت تدبیر و امید در 9 دی کجا بودند؟
تجمع نه دی در بندرعباس با حضور توده مردم برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای ساحل، همایش بزرگ نهم دی ماه و گردهمایی مردمی در بندرعباس با عدم حضور مسئولین عالی رتبه دولت در استان هرمزگان به همراه بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای ساحل,نهم دی ماه روز بصیرت و میثاق امت با ولایت در بندرعباس همچون سنوات گذشته با حضور مردمی برگزار شد. اما عدم حضور استاندار هرمزگان، معاونین وی و همچنین فرماندار بندرعباس جای سوال بزرگی برای حاضرین در تجمع داشت.
,در گوشه و کنار میدان انقلاب بندرعباس خانواده هایی دیده می شد که نوزادان و نونهالان خود را نیز به همراه داشتند تا مبادا فرزندانشان از فیض بیعت با ولایت محروم شوند. و کودکی خود را با عشق به رهبری و حضور در صحنه سپری کرده تا در آینده موجب سرافرازی کشور باشند.
,تدابیر دولت تدبیر و امید در هرمزگان در خصوص این روز و برائت جویی از فتنه گران همسو با خواسته مردم نیست. مردمی که در حوادث عاشورایی 88 در بندرعباس، سه روز بصورت خود جوش در صحنه حاضر بودند و نگذاشتند عرصه برای آشوبگران باز شود.
,انتهای پیام/گ
,,
,
]
ارسال دیدگاه