مسکن بی مهر حبیب آباد، در انتظار مهر مسئولان
بیش از دو سال از احداث مسکن مهر حبیب آباد می گذرد اما ساکنان این شهرک همچنان در انتظار آسفالت خیابان ها و روشنایی جاده مانده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرماه، مشکلات در خیابان منتهی به مجتمع مسکونی علامه طباطبایی و مسکن مهر حبیب آباد بیداد می کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرماه,بیش از دو سال از احداث مسکن مهر حبیب آباد می گذرد اما همچنان خیابان های آن خاکی است و آسفالت بر روی آن کشیده نشده است و این در حالی است که هم اکنون فصل زمستان است و بارندگی ها می تواند مشکلات زیادی را برای ساکنان این شهرک به وجود بیاورد و تردد و رفت و آمد را سخت و یا غیر ممکن سازد.
,نبود روشنایی از مشکلات دیگر مسکن مهر حبیب آباد است و به وضوح می توان دریافت که حداقل خسارتی که این مشکل به بار می آورد، افزایش میزان تصادفات، مشکل در عبور و مرور وسایل نقلیه و حتی افراد پیاده در شب و کاهش امنیت است.
,به گفته اهالی حبیب آباد، شهردار سابق قول هایی در این زمینه داده بوده است که متاسفانه عملی نشده و در جلسه سفیران خدمت نیز مسئولان قول تامین روشنایی این شهرک را داده اند که آن هم هنوز عملی نشده و در حد حرف باقی مانده است.
,اهالی به خبرماه گفتند: با این مشکلات مهم، شاهد هستیم که شهرداری حبیب آباد در حال انجام پروژه هایی با هزینه ی بالا نظیر باغ بانوان است!
,حال سوال اینجاست که مسئولان شهر بر اساس کدام اولویت در حال انجام پروژه ی باغ بانوان هستند و پروژه ی کوچکی که می تواند مشکل تعداد زیادی از شهروندان را مرتفع کند معطل گذاشته اند؟
,البته ذکر این مطلب ضروری است که احداث باغ بانوان نیز بسیار موثر و نیاز بانوان حبیب آباد است، اما اولویت با کدام است؟
,بنابراین می طلبد مسئولان ذیربط هر چه سریع تر مشکلات مسکن مهر را رفع کرده و با توجه به پیش بینی افزایش بارندگی در سال جاری، این مهم را به تعویق نیندازند و برای اجرای پروژه ها، اولویت بندی مناسبی داشته باشند.
,]
ارسال دیدگاه