نماینده ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان:
هدف از اجرای فتنه تغییر نظام بود نه تغییر رفتار نظام
نماینده ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان گفت: رصدها نشان می دهد که در سال ۸۸ دشمنان با اجرای فتنه درصدد تغیر نظام بودند نه تغییر رفتار نظام.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زنجانم، حجت الاسلام متین در همایش گرامیداشت نهم دی با محوریت بررسی خسارت ها و پیامدهای فتنه در جمع اساتید دانشگاه علمی و کاربردی استان زنجان، اظهار کرد: در خطبه۹۳نهج البلاغه، امام علی (ع) فتنه را بدرستی معنی کرده است.
, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زنجانم، حجت الاسلام متین در همایش گرامیداشت نهم دی با محوریت بررسی خسارت ها و پیامدهای فتنه در جمع اساتید دانشگاه علمی و کاربردی استان زنجان، اظهار کرد: در خطبه۹۳نهج البلاغه، امام علی (ع) فتنه را بدرستی معنی کرده است., به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زنجانم، حجت الاسلام متین در همایش گرامیداشت نهم دی با محوریت بررسی خسارت ها و پیامدهای فتنه در جمع اساتید دانشگاه علمی و کاربردی استان زنجان، اظهار کرد: در خطبه۹۳نهج البلاغه، امام علی (ع) فتنه را بدرستی معنی کرده است., شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زنجانم, ، حجت الاسلام متین در همایش گرامیداشت نهم دی با محوریت بررسی خسارت ها و پیامدهای فتنه در جمع اساتید دانشگاه علمی و کاربردی استان زنجان، اظهار کرد: در خطبه۹۳نهج البلاغه، امام علی (ع) فتنه را بدرستی معنی کرده است.,وی به تفسیر و ترجمه خطبه ۹۳نهج البلاغه پرداخت و افزود: فتنه و جنگ نرم بزرگتر از جنگ سخت است و از نظر گستره بسیار بزرگتر از دفاع مقدس است.
, وی به تفسیر و ترجمه خطبه ۹۳نهج البلاغه پرداخت و افزود: فتنه و جنگ نرم بزرگتر از جنگ سخت است و از نظر گستره بسیار بزرگتر از دفاع مقدس است., وی به تفسیر و ترجمه خطبه ۹۳نهج البلاغه پرداخت و افزود: فتنه و جنگ نرم بزرگتر از جنگ سخت است و از نظر گستره بسیار بزرگتر از دفاع مقدس است.,این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه فتنه ذهن همه افراد را می تواند با خودش همراه کند، افزود: کیفیت جنگ نرم برای براندازی یک نظام به مراتب بالاتر است چون ذهن اشغال می شود و بر فرهنگ و اقتصاد و سیاست تسلط پیدا می کند.
, این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه فتنه ذهن همه افراد را می تواند با خودش همراه کند، افزود: کیفیت جنگ نرم برای براندازی یک نظام به مراتب بالاتر است چون ذهن اشغال می شود و بر فرهنگ و اقتصاد و سیاست تسلط پیدا می کند., این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه فتنه ذهن همه افراد را می تواند با خودش همراه کند، افزود: کیفیت جنگ نرم برای براندازی یک نظام به مراتب بالاتر است چون ذهن اشغال می شود و بر فرهنگ و اقتصاد و سیاست تسلط پیدا می کند.,حجت الاسلام متین عنوان کرد: فتنه یک فرآیند بود یعنی سلسله گفتارهایی که مطرح می شوند و منجر به خروجی سناریویی می شود که قبل از تحقق اش برنامه ریزی اش انجام شده و در سال ۸۸ محقق شد.
, حجت الاسلام متین عنوان کرد: فتنه یک فرآیند بود یعنی سلسله گفتارهایی که مطرح می شوند و منجر به خروجی سناریویی می شود که قبل از تحقق اش برنامه ریزی اش انجام شده و در سال ۸۸ محقق شد., حجت الاسلام متین عنوان کرد: فتنه یک فرآیند بود یعنی سلسله گفتارهایی که مطرح می شوند و منجر به خروجی سناریویی می شود که قبل از تحقق اش برنامه ریزی اش انجام شده و در سال ۸۸ محقق شد.,وی تصریح کرد: رفتار شناسی غرب مشخص کننده این سناریو تعیین شده است از آنجاییکه رفتارغرب در منطقه قبل از انتخابات، ادعای آزاد نبودن انتخابات در ایران بود و ایجاد شک و تردید و تحریک و اظهار علاقه گروه خاص به گروهی خاص بود.
, وی تصریح کرد: رفتار شناسی غرب مشخص کننده این سناریو تعیین شده است از آنجاییکه رفتارغرب در منطقه قبل از انتخابات، ادعای آزاد نبودن انتخابات در ایران بود و ایجاد شک و تردید و تحریک و اظهار علاقه گروه خاص به گروهی خاص بود., وی تصریح کرد: رفتار شناسی غرب مشخص کننده این سناریو تعیین شده است از آنجاییکه رفتارغرب در منطقه قبل از انتخابات، ادعای آزاد نبودن انتخابات در ایران بود و ایجاد شک و تردید و تحریک و اظهار علاقه گروه خاص به گروهی خاص بود.,نماینده ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان، گفت: زمینه براندازی نظام در فتنه۸۸ بصورت نرم بود، پایه گذاری فرهنگی که دیگران به آن پایبند باشند فتنه بسیار بزرگ و هدایت شده ای را رقم زده بود.
, نماینده ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان، گفت: زمینه براندازی نظام در فتنه۸۸ بصورت نرم بود، پایه گذاری فرهنگی که دیگران به آن پایبند باشند فتنه بسیار بزرگ و هدایت شده ای را رقم زده بود., نماینده ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی(عج) استان زنجان، گفت: زمینه براندازی نظام در فتنه۸۸ بصورت نرم بود، پایه گذاری فرهنگی که دیگران به آن پایبند باشند فتنه بسیار بزرگ و هدایت شده ای را رقم زده بود.,متین با اشاره به خسارت های فتنه۸۸ که تشویش اذهان عمومی و ایجاد شکاف در بین آحاد مردم بابت آرائی که مردم می دادند، افزود: دشمنان به براندازی و تغییر نظام داخلی و تغییر رفتار ایرانی ها و تخریب شخصیت های فعال نظام امیدوار بودند.
, متین با اشاره به خسارت های فتنه۸۸ که تشویش اذهان عمومی و ایجاد شکاف در بین آحاد مردم بابت آرائی که مردم می دادند، افزود: دشمنان به براندازی و تغییر نظام داخلی و تغییر رفتار ایرانی ها و تخریب شخصیت های فعال نظام امیدوار بودند., متین با اشاره به خسارت های فتنه۸۸ که تشویش اذهان عمومی و ایجاد شکاف در بین آحاد مردم بابت آرائی که مردم می دادند، افزود: دشمنان به براندازی و تغییر نظام داخلی و تغییر رفتار ایرانی ها و تخریب شخصیت های فعال نظام امیدوار بودند.,وی ابراز کرد: خسارت های مالی و مادی فتنه به ایران نزدیک به۸۶میلیارد تومان بود و همچنین عدم اطمینان و اعتماد سازی مردم به انصاف شورای نگهبان در ایران که با عدم امنیت در این شورا همراه بود.
, وی ابراز کرد: خسارت های مالی و مادی فتنه به ایران نزدیک به۸۶میلیارد تومان بود و همچنین عدم اطمینان و اعتماد سازی مردم به انصاف شورای نگهبان در ایران که با عدم امنیت در این شورا همراه بود., وی ابراز کرد: خسارت های مالی و مادی فتنه به ایران نزدیک به۸۶میلیارد تومان بود و همچنین عدم اطمینان و اعتماد سازی مردم به انصاف شورای نگهبان در ایران که با عدم امنیت در این شورا همراه بود.,این استاد دانشگاه ابراز کرد: فتنه به معنای اصطلاح سیاسی یک ترفند سیاسی و اجتماعی است که از آمیزش حق و باطل و پوشش دادن حق توسط باطل بوجود می آید.
, این استاد دانشگاه ابراز کرد: فتنه به معنای اصطلاح سیاسی یک ترفند سیاسی و اجتماعی است که از آمیزش حق و باطل و پوشش دادن حق توسط باطل بوجود می آید., این استاد دانشگاه ابراز کرد: فتنه به معنای اصطلاح سیاسی یک ترفند سیاسی و اجتماعی است که از آمیزش حق و باطل و پوشش دادن حق توسط باطل بوجود می آید.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه