اتمام طرح بهسازی و سنگفرش پیاده روهای شهر نطنز/ تصاویر
شهردار نطنز گفت: شهرداری نطنز در چند ماه گذشته ۵۳۰۰ مترمربع از پیاده روهای سطح شهر را ایجاد، بهسازی و سنگفرش کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نطنزنا، شهردار نطنز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه یکی از مشکلات اصلی شهر نطنز پیاده روهاست اظهار کرد: شهرداری و شورای اسلامی شهر نطنز در آغاز امسال با نگاه ویژه ای که به حل مشکلات مبنایی و زیرساختی شهر و مردم دارند، مبنای کار خود را بر پیاده روسازی ها در خیابانهایی که فاقد پیاده رو و دارای ازدحام جمعیت هستند، گذاشته و بر این اساس در چند ماه گذشته ۵۳۰۰ مترمربع از پیاده روهای سطح شهر را ایجاد، بهسازی و سنگفرش کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نطنزنا,سید محسن تجویدی افزود: متأسفانه حجم و گستردگی این مشکل در سطح شهر بسیار زیاد و رفع آن مستلزم زمان و هزینه است که با توجه به بضاعت شهرداری شاید نیاز به مدت زمان چهار یا پنج سال باشد.
,وی با بیان اینکه عملیات پیاده رو سازی ۴ ماه به طول انجامید بیان داشت: عملیات اجرایی از اوایل مرداد ماه آغاز و در این مدت پیاده رو مقابل اداره پست به مساحت ۱۲۰ متر مربع، مقابل دبیرستان سمیه به مساحت ۳۰۰ متر مربع، بلوار آزادگان با مساحت حدود ۱۱۵۰ متر مربع، میدان امام جنب بانک ملی به مساحت ۲۳۰ مترمربع و بلوار پلیس و قسمتی از خیابان امام رضا(ع) در شهرک گنبد باز به مساحت ۳۵۰۰ مترمربع انجام شد.
,شهردار نطنز از همسطح سازی و دیوارچینی خیابان امام رضا(ع) واقع در شهرک گنبدباز خبر داد و گفت: دیوار چینی به طول ۲۰۰ متر و ارتفاع ۱/۵ متر که همزمان با اجرای این پروژه، تعریض و ایجاد نهر مخصوص کاشت درخت و بهسازی آن از طریق نصب جداول بتنی به طول ۵۰۰ متر ، نصب پل های جدید، زیرسازی و مناسب سازی پیاده رو در راستای عبور و مرور افراد معلول و سالمند در بلوار پلیس صورت گرفت.
,وی به اجرای جداول در نقاط مختلف شهر اشاره و تصریح کرد: در برخی نقاط بعد از اجرای خاکبرداری، زیرسازی، تسطیح و قبل از سنگفرش نیاز به اجرای جدول و ساماندهی نهرها بود که در بلوار پلیس ۴۰۰ متر طول انجام و ۴۰۰ متر طول دیگر از جدولهای بتنی فرسوده نیز تعویض گردید.
,تجویدی با تأکید بر این نکته که عملیات پیاده رو سازی امسال به پایان رسیده و سال آینده هم در دیگر نقاط شهر ادامه خواهد داشت خاطر نشان کرد: در این زمینه با توجه به بودجه و بضاعت شهرداری سعی کرده ایم تا حد ممکن از مصالح مرغوب بویژه سنگ، بدلیل ماندگاری بالا و زیبایی بیشتر آن استفاده کنیم.
,

,

,

,

,

,

,

,

,

, انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه