مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در مه ولات:
حماسه ۹ دی تجلی ایمان مردم به مکتب اهل بیت (ع) و ولایت فقیه بود
مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: حماسه 9 دی 88 تجلی ایمان مردم بصیر ایران به مکتب اهل بیت (ع)، به پیام های عاشورا و به ولایت فقیه بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سیمای مه ولات، حجت الاسلام و المسلمین سید محمود مرویان حسینی در تجمع بزرگ بصیرت که شب گذشته در مسجد جامع شهر فیض آباد برگزار شد، اظهار کرد: پیامبر گرامی اسلام در جامعه ای مبعوث شد که بت پرستی، خشونت گرایی و بی اخلاقی فرهنگ آن زمانه بود و پیامبر رحمت للعالمین با عقلانیت و مهربانی، با کرامت و صبوری از بین آن مردم انسانهایی تربیت کرد که تاریخ به وجود آنها افتخار میکند؛ سلمان ها، ابوذرها، مقدادها، عماریاسرها و…از بدنه جامعه بدوی تربیت شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیمای مه ولات,وی افزود: آنچه باعث شد که پیامبر (ص) از انسانهای بی اخلاق و بی فرهنگ جامعه بدوی انسانهایی شجاع، خداباور، مومن و فداکار بسازد، اخلاق کریمانه رسول گرامی اسلام و محبت و مهربانی و صمیمیت و دلسوزی اش بود و علاوه بر آن معارف قرآنی و عقلانیت موجود در اندیشه اسلامی بود.
,مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با اشاره به اینکه از ۱۲ تا ۱۷ ربیع الاول توسط امام راحل و مقام معظم رهبری هفته وحدت نامگذاری شده که نکات بصیرتی زیادی دارد، تصریح کرد: هفته وحدت هفته ای است که باید مسلمانان با توجه به مشترکات خود یعنی خدای واحد، قرآن واحد، پیامبر واحد، قبله واحد، منافع واحد و دشمنان واحد با هم هماهنگ شوند و در برابر دشمنان بصورت واحد وارد عمل شوند.
,وی با اشاره به این حدیث از امام صادق (ع) که می فرماید «یَقُولُ وَجَدْتُ عِلْمَ النَّاسِ کُلِّهِمْ فِی أَرْبَعٍ أَوَّلُهَا أَنْ تَعْرِفَ رَبَّکَ وَ الثَّانِیَةُ أَنْ تَعْرِفَ مَا صَنَعَ بِکَ وَ الثَّالِثَةُ أَنْ تَعْرِفَ مَا أَرَادَ مِنْکَ وَ الرَّابِعَةُ أَنْ تَعْرِفَ مَا یُخْرِجُکَ مِنْ دِینِک ـــ علم همه ی مردم را در چهار چیز یافتم ؛ اوّل اینکه پروردگار خود را بشناسی ، دوم اینکه آنچه در باره ی تو انجام داده بدانى ، سوم اینکه آنچه از تو می خواهد بشناسى ، چهارم اینکه آنچه تو را از دین بیرون می برد بشناسى»، اظهار کرد: برمبنای این حدیث از امام صادق (ع) همه مردم باید چهار دانش خداشناسی، خودشناسی، وظیفه شناسی و دشمن شناسی را فراگیرند و کسانی که از این دانشها بی بهره باشند، سرمایه وجودی خود را صرف جریان باطل می کنند و گاهی ممکن است به دروازه خودی گل بزنند.
,حجت الاسلام مرویان حسینی در تعریف بصیرت گفت: بصیرت به تعبیر مقام معظم رهبری چراغ مه شکن است یعنی در جایی که گرد و غبار و مه مسیر اصلی را نامشخص می کند آن چیزی که می تواند تکلیف انسان را در انجام وظیفه اش روشن کند، بصیرت است.
,وی اضافه کرد: انسانهایی که بصیرت داشته باشند، سرمایه وجودی ایمان و عملشان به مصرف جریانهای باطل نمی افتد و حتی اگر دشمنان و شیاطین به آنان نزدیک شوند، بصیرت آنها را نجات می دهد؛ آنچنان که در آیه ۲۰۱ سوره اعراف به آن اشاره شده « إِنَّ الَّذِینَ اتَّقَواْ إِذَا مَسَّهُمْ طَائِفٌ مِّنَ الشَّیْطَانِ تَذَکَّرُواْ فَإِذَا هُم مُّبْصِرُونَ، کسانی که پرهیزگاری می کنند چون از شیطان وسوسه ای به آنها برسد ، خدا را یاد می کنند ، زیرا مردمی صاحب بصیرتند».
,این مقام مسئول به بصیرت عمار یاسر در ماجرای جنگ صفین اشاره کرد و افزود: در جنگ صفین آنجا که به خدعه عمروعاص قرآنها را بر سر نیزه کردند، در یک طرف جبهه امیرالمومنین امام حق ناطق بود و آن طرف دیگر قرآنهای بر نیزه بلند شده صامت بودند، آن کسانی که امام خود را نمی شناختند ساکت شدند و عقب کشیدند؛ اما عمار یاسر که اهل بصیرت و اهل تشخیص بود دچار شبهه و تردید نشد و در جبهه امام برحق ماند و شهید شد.
,وی با تشریح خطبه ۵۰ نهج البلاغه به عللی که باعث ایجاد فتنه می شود، پرداخت و اظهار کرد: هوس رانی ها، زیاده خواهی ها، قدرت طلبی ها، بدعت گزاری ها، قانون گریزی ها و حق را زیر پا گذاشتن باعث ایجاد فتنه می شود.
,مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی یادآور شد: در انتخابات سال ۸۸ علیرغم همه مشکلات و سختی ها ملت بزرگ ایران برای عزت دین و ایستادگی در برابر دشمن مقتدرانه به صحنه آمدند و بالاترین حضور و مشارکت در انتخابات را به ثبت رساندند اما غوغاسالاران، دنیاطلبان، قانون گریزان و بدعت خواهان شیرینی حضور عزتمندانه مردم را تلخ کردند و آن انتخابات را تبدیل به فتنه کردند.
,وی اضافه کرد: فتنه گران با فضاسازی و لشکرکشی خیابانی، مساجد را به آتش کشیدند، قرآن سوزی کردند و حتی در روز عاشورا در خیابانها سوت و کف زدند و ارزشهای اسلامی و اصالت های انقلاب را زیر سوال بردند؛ ایمان ملت به مکتب اهل بیت (ع)، ایمان ملت به پیام های عاشورا و ایمان ملت به ولایت فقیه به گونه ای بود که خطا را تشخیص دادند و در ۹ دی بدون تشویق ها و اطلاعیه ها و حمایت های دولتی به خیابانها آمدند و با حضور میلیونی خود و با حمایت از ولایت فقیه پاسخ فتنه گران را دادند.
,وی با اشاره به این جمله امام خمینی (ره) که پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد، تصریح کرد: برای ملت ایران ولایت فقیه فصل الخطاب است و هر فرد یا جریانی که با ولایت فقیه زاویه داشته باشد، مطرود است.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه