تجلیل از ستارگان برتر دانش آموزی در جاسک
دانش آموزان برتر علمی با حضور معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان و مسئولین شهرستانی تجلیل شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری مداد نیوز ، ابراهیم کریمی رئیس اداره آموزش و پرورش جاسک در جمع دانش آموزان برتر علمی و مدیران و معلمان جاسک گفت : یکی از مشکلاتی که آموزش و پرورش جاسک با روبرو است بحث عدم پوشش واقعی در متوسطه ی اول و دوم است که دغدغه ی اصلی آموزش و پرورش جاسک تبدیل شده است. که علی رغم تلاش های صورت پذیرفته هنوز آموزش و پرورش جاسک موفق به جذب کامل این واجدین شرایط نشده است .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری مداد نیوز ، ابراهیم کریمی رئیس اداره آموزش و پرورش جاسک در جمع دانش آموزان برتر علمی و مدیران و معلمان جاسک گفت : یکی از مشکلاتی که آموزش و پرورش جاسک با روبرو است بحث عدم پوشش واقعی در متوسطه ی اول و دوم است که دغدغه ی اصلی آموزش و پرورش جاسک تبدیل شده است. که علی رغم تلاش های صورت پذیرفته هنوز آموزش و پرورش جاسک موفق به جذب کامل این واجدین شرایط نشده است . , پایگاه خبری مداد نیوز ,ابراهیم کریمی افزود: از سویی پراکنده گی و وسعت شهرستان جاسک و وجود برخی مسیرهای صعب العبور نیز به سختی پوشش تحصیلی افزوده است و این در حالی است که اگر اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان در ردیف اعتباری روستا مرکزی به شهرستان جاسک بهتر توجه کند به طور یقین تعداد بیش تری از دانش آموزان جذب مدرسه خواهند شد.
, ابراهیم کریمی افزود: از سویی پراکنده گی و وسعت شهرستان جاسک و وجود برخی مسیرهای صعب العبور نیز به سختی پوشش تحصیلی افزوده است و این در حالی است که اگر اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان در ردیف اعتباری روستا مرکزی به شهرستان جاسک بهتر توجه کند به طور یقین تعداد بیش تری از دانش آموزان جذب مدرسه خواهند شد. ,در ادمه این مراسم موسی دادی زاده معاون آموزش و متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان اظهار داشت: معلمان باید به تکنیک درس پژوهی اهمیت بدهند زیرا با این روش عیب و ایرادات روش تدریس قبل از اجرا در کلاس درس گرفته خواهد شد.
, در ادمه این مراسم موسی دادی زاده معاون آموزش و متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان اظهار داشت: معلمان باید به تکنیک درس پژوهی اهمیت بدهند زیرا با این روش عیب و ایرادات روش تدریس قبل از اجرا در کلاس درس گرفته خواهد شد. ,وی گفت: امروزه در کشور بحث دولت الکترونیک مطرح است و در حالی که در ده سال آینده باید دولت همراه مطرح خواهد شد که باید به سمتی حرکت کنیم که بتوانیم تمام خدمات و آموزش های لازم را در موبایل ها و سایر وسایل ارتباطی همراه را بگنجانیم.
, وی گفت: امروزه در کشور بحث دولت الکترونیک مطرح است و در حالی که در ده سال آینده باید دولت همراه مطرح خواهد شد که باید به سمتی حرکت کنیم که بتوانیم تمام خدمات و آموزش های لازم را در موبایل ها و سایر وسایل ارتباطی همراه را بگنجانیم. ,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه