اگر حماسه 9 دی نبود...؛
وقتی مردم دارالولایه بساط فتنه و فتنه گران را بر می چینند/تصاویر
همزمان با سالروز اجتماع حماسی و خودجوش مردم در ۹ دی بار دیگر فریادهای مرگ بر نفوذی ، مرگ بر فتنه گر ، مرگ بر موسوی ، مرگ بر کروبی و مرگ برخاتمی در فضای شهر جیرفت طنین انداز شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دقیانوس ؛ همزمان باسراسر کشور تجمع بزرگ گرامیداشت حماسه نهم دی و میثاق با ولایت با حضور اقشار مختلف مردم ، خانوادههای شهدا، دانشآموزان و دانشجویان، مسئولان و… در چهارراه فرمانداری شهرستان جیرفت برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دقیانوس,شرکتکنندگان در این آیین باشکوه با سر دادن شعارهای انقلابی و کوبنده از جمله مرگ بر آمریکا، مرگ بر منافق، مرگ بر ضد ولایت فقیه، مرگ بر نفوذی ، مرگ بر فتنه گر ، مرگ بر موسوی ، مرگ بر کروبی و مرگ برخاتمی و مرگ بر فتنه اکبر حمایت خود را از ولایت و انزجار از منافقان و فتنه گران کوردل را فریاد زدند.
,اقشار مختلف مردم شهرستان جیرفت با حضور در این آیین ثابت کردند همچون ۹ دی ۸۸ که حماسهای بزرگ در حمایت از ولایت خلق کردند، همیشه گوش به فرمان ولایت هستند.
,

,

,

,
,

,
,
,

,
,
,
,
,
,
,
,

,
,

,

,
,

,
,
,

,

,
,


, ,
,

,
,
,

,

,
,
,

,
,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه