مردم پیام شکست پروژه نفوذ دشمن را در پای صندوق های رای مخابره می کنند
یک هادی سیاسی کشوری گفت: ملت ایران پیغام شکست دشمن در پروژه نفوذ در عرصه های مختلف را با حضور پرشور شان در صندوق های رای مخابره می کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری فاروج، دکتر حسین عبداللهی فر در همایش 9دی در مسجد جامع فاروج اظهار داشت: دشمن برای تحقق پروژه نفوذ از هیچ تلاشی فرو گذار نیست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری فاروج،,وی گفت: با اشغال کرسی های مهم مسئولیتی در کشور، در قالب استفاده از افراد متمایل به برنامه های غرب، دشمن برای نفوذ سیاسی تلاش می کنند که اینجا، بصیرت آحاد مختلف مردم محکم ترین سد است.
وی در دستور کار قرار گرفتن نفوذ فرهنگی را با هدف تغییر نگاه، تفکر ورویکرد مردم نسبت به انقلاب واهداف آن عنوان کرد وافزود: رویکرد سوم دشمن استفاده وبهره وری از انتخابات 7 اسفند است .
وی گفت: اگر می خواهیم تفکر انقلابی بماند 9دی دیگری در 7 اسفند باید به پا کنیم ونباید اجازه بدهیم آمریکایی ها در این انتخابات دنبال پیدا کردن وزن خود در تصمیم گیری های مردم باشند.
وی ایحاد دو دستگی در بین مردم در انتخابات را ، فضا سازی برای دشمن برشمرد وگفت: نباید تسلیم فضاسازی های دشمنان شویم
عبداللهی فر تاکید کرد: گوش به فرمان ولایت وبا مشارکت حداکثری حضور پرشور ونشاط در انتخابات باید داشته باشیم واز همان پای صندوق های رای باید پیغام شکست نفوذ دشمن را مخابره کنیم .
وی افزود: در سایه بصیرت ایجاد اختلال در مردم ونفوذ در لایه های مدیریتی، از سوی غرب غیر ممکن خواهد بود.
به گفته این هادی سیاسی، با حضور پرشور در انتخابات و گزنیش آگاهانه افرد، نفوذ ستیز، استکبار ستیز وکسانی که باور داردند می توانیم روی پای خود بایسیتم بازهم پایداری مان در حفظ ارزش های انقلاب را باید ثابت کنیم .
عبداللهی فر 9 دی را روزی ماندگار در تقویم کشور برشمرد واظهار داشت: 9دی یادآور مانور افتخار آفرین ملت است وماندگاری حرکت های در طول تاریخ در اقدام به اندازه وبه موقع همچون این روز، بوده است.
وی گفت: در هر حرکتی اگر آگاهی کافی نباشد، ممکن است حرکت ها نتیجه عکس داشته باشد.
وی تقارن 9دی با میلاد پیامبر در امسال را قابل تامل برشمرد وگفت: همه نهضت های بزرگ وآدم هایی که درآن نقش آفرین بود ند یک ویژگی ممیزی داشتند که آنهم بصیرت بوده است.
انتهای پیام/رض
وی گفت: با اشغال کرسی های مهم مسئولیتی در کشور، در قالب استفاده از افراد متمایل به برنامه های غرب، دشمن برای نفوذ سیاسی تلاش می کنند که اینجا، بصیرت آحاد مختلف مردم محکم ترین سد است.
,وی در دستور کار قرار گرفتن نفوذ فرهنگی را با هدف تغییر نگاه، تفکر ورویکرد مردم نسبت به انقلاب واهداف آن عنوان کرد وافزود: رویکرد سوم دشمن استفاده وبهره وری از انتخابات 7 اسفند است .
,وی گفت: اگر می خواهیم تفکر انقلابی بماند 9دی دیگری در 7 اسفند باید به پا کنیم ونباید اجازه بدهیم آمریکایی ها در این انتخابات دنبال پیدا کردن وزن خود در تصمیم گیری های مردم باشند.
,وی ایحاد دو دستگی در بین مردم در انتخابات را ، فضا سازی برای دشمن برشمرد وگفت: نباید تسلیم فضاسازی های دشمنان شویم
,عبداللهی فر تاکید کرد: گوش به فرمان ولایت وبا مشارکت حداکثری حضور پرشور ونشاط در انتخابات باید داشته باشیم واز همان پای صندوق های رای باید پیغام شکست نفوذ دشمن را مخابره کنیم .
,وی افزود: در سایه بصیرت ایجاد اختلال در مردم ونفوذ در لایه های مدیریتی، از سوی غرب غیر ممکن خواهد بود.
,به گفته این هادی سیاسی، با حضور پرشور در انتخابات و گزنیش آگاهانه افرد، نفوذ ستیز، استکبار ستیز وکسانی که باور داردند می توانیم روی پای خود بایسیتم بازهم پایداری مان در حفظ ارزش های انقلاب را باید ثابت کنیم .
,عبداللهی فر 9 دی را روزی ماندگار در تقویم کشور برشمرد واظهار داشت: 9دی یادآور مانور افتخار آفرین ملت است وماندگاری حرکت های در طول تاریخ در اقدام به اندازه وبه موقع همچون این روز، بوده است.
,وی گفت: در هر حرکتی اگر آگاهی کافی نباشد، ممکن است حرکت ها نتیجه عکس داشته باشد.
,وی تقارن 9دی با میلاد پیامبر در امسال را قابل تامل برشمرد وگفت: همه نهضت های بزرگ وآدم هایی که درآن نقش آفرین بود ند یک ویژگی ممیزی داشتند که آنهم بصیرت بوده است.
,انتهای پیام/رض
,]
ارسال دیدگاه