فرماندار کوهرنگ خبر داد:

ارتفاع برف در کوهرنگ از 3 متر فراتر رفت

ارتفاع برف در کوهرنگ از 3 متر فراتر رفت
بدنبال بارش برفی که از ساعات اولیه صبح امروز شروع به بارش کرده بود ارتفاع برف در گردنه عسل‌کشان به 3 متر و 30 سانتیمتر رسیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرماندار شهرستان کوهرنگ در دقایقی پیش در گفت و گوی تلفنی با خبرنگار کوهرنگ خبر اظهار کرد: بارش برف در شهرستان کوهرنگ از مرز 3 متر گذشت.

آقای زمانپور تصریح کرد: بدنبال بارش برفی که از ساعات اولیه صبح امروز شروع به بارش کرده بود ارتفاع برف در گردنه عسل کشان به 3 متر و 30 سانتیمتر رسیده است.

فرماندار کوهرنگ با بیان اینکه این بارشها مشکلاتی را برای امور روزانه مردم بوجود آورده است گفت: میزان بارش برف در گردنه های چری و شاه منصوری هم اکنون به بیش از 250سانتیمتر رسیده است.

گردنه عسل کشان دهستان موگویی در این شهرستان را به چلگرد متصل می کند اما هرساله با بارش اولین برف به مدت 6 ماه از سال مسدود می شود و در این مدت مردم از مسیرهای لرستان و فریدن شهر عبور و مرور می کنند.


انتهای پیام/رض

 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوهرنگ خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه