ریزش کوه و بهمن محور کوهرنگ به مسجدسلیمان را مسدود کرد

ریزش کوه و بهمن محور کوهرنگ به مسجدسلیمان را مسدود کرد
فرماندار کوهرنگ گفت: بارش شدید برف که از صبح امروز چهارشنبه آغاز شده است باعث ریزش بهمن در بخش صمصامی شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرماندار کوهرنگ در گفت و گو با خبرنگار کوهرنگ خبر، از ریزش بهمن در کوهرنگ و مسدود شدن محور این شهرستان با مسجد سلیمان خبر داد.

مرتضی زمان‌پور گفت: بارش شدید برف که از صبح امروز چهارشنبه آغاز شده است باعث ریزش بهمن در بخش صمصامی شده است.

زمان‌پور که هم اکنون در محل حادثه حضور دارد، افزود: بلافاصله پس از ریزش کوه و سرازیر شدن بهمن اکیپ‌های راهداری در محل حاضر شدند و در حال بازگشایی این مسیر هستند.

فرماندار کوهرنگ ارتفاع برف در گردنه‌های چری و شاه‌منصوری را بیش از 250 سانتیمتر بیان کرد و به رانندگان توصیه کرد، از عبور مرور در این مسیر خوداری کنند و از مسیرهای دیگری تردد کنند.

وی در ادامه بیان داشت: کولاک و مه در گردنه‌های چری و شاه‌منصوری بسیار شدید است بطوری که دید در این مسیرهای کمتر از یک متر است.

وی در ادامه گفت: از صبح امروز که بارش برف در شهرستان کوهرنگ شروع شده است امدادگران جمعیت هلال احمر کوهرنگ در گردنه‌های چری، شاه‌منصوری، تاراز، نعل‌اشکنان، دره شیخ عالی و گراب بیش از 250 خودروی در راه مانده را روانه مقصد کردند.

وی در ادامه از رانندگان و مردم خواست از سفر در این مسیرها خوداری کنند.

انتهای پیام/رض

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوهرنگ خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه