امام جمعه چهاربرج:
دشمنان به دنبال نفوذ و فتنه انگیزی در انتخابات هستند
امام جمعه چهاربرج گفت: دشمنان به دنبال نفوذ و فتنه انگیزی دوباره در انتخابات امسال هستند که مردم باید در این زمینه هوشیار و آگاه بودن و اجازه فتنه انگیزی را ندهند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زرین خبر، حجت الاسلام جعفر آذرپندار در همایش بصیرت افزایی مردم چهاربرج در مسجد جامع این شهر با بیان اینکه حماسه 9 دی، پاسخ محکمی به فتنه گران بود، گفت: مردم در 9 دی میثاق خود با ولایت و بصیرت خود را نشان دادند.
, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زرین خبر، حجت الاسلام جعفر آذرپندار در همایش بصیرت افزایی مردم چهاربرج در مسجد جامع این شهر با بیان اینکه حماسه 9 دی، پاسخ محکمی به فتنه گران بود، گفت: مردم در 9 دی میثاق خود با ولایت و بصیرت خود را نشان دادند., به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زرین خبر، حجت الاسلام جعفر آذرپندار در همایش بصیرت افزایی مردم چهاربرج در مسجد جامع این شهر با بیان اینکه حماسه 9 دی، پاسخ محکمی به فتنه گران بود، گفت: مردم در 9 دی میثاق خود با ولایت و بصیرت خود را نشان دادند., شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر, حجت الاسلام جعفر آذرپندار در همایش بصیرت افزایی مردم چهاربرج در مسجد جامع این شهر با بیان اینکه حماسه 9 دی، پاسخ محکمی به فتنه گران بود، گفت: مردم در 9 دی میثاق خود با ولایت و بصیرت خود را نشان دادند.,امام جمعه چهاربرج با اشاره به اینکه فتنه در طول تاریخ وجود داشته و و در آینده نیز وجود خواهد داشت، افزود: همانطور که عده ای دنیا طلب فتنه انگیزی کرده و واقعه عاشورا را بوجود آوردند، امروز نیز دنیا طلبان فتنه می کنند.
وی با بیان اینکه مردم ایران اسلامی همیشه نشان داده اند که اهل کوفه نیستند تا علی تنها بماند، گفت: مردم با بصیرت ایران اسلامی هرگز نمی دهند تا ولایت تنها بماند.
آذرپندار با اشاره به درپیش بودن انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: دشمنان به دنبال نفوذ و فتنه انگیزی دوباره هستند که مردم باید در این زمینه هوشیار و آگاه بودن و اجازه فتنه انگیزی را ندهند.
در زیر تصاویری از این همایش را مشاهده می کنید.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
امام جمعه چهاربرج با اشاره به اینکه فتنه در طول تاریخ وجود داشته و و در آینده نیز وجود خواهد داشت، افزود: همانطور که عده ای دنیا طلب فتنه انگیزی کرده و واقعه عاشورا را بوجود آوردند، امروز نیز دنیا طلبان فتنه می کنند.
, امام جمعه چهاربرج با اشاره به اینکه فتنه در طول تاریخ وجود داشته و و در آینده نیز وجود خواهد داشت، افزود: همانطور که عده ای دنیا طلب فتنه انگیزی کرده و واقعه عاشورا را بوجود آوردند، امروز نیز دنیا طلبان فتنه می کنند., امام جمعه چهاربرج با اشاره به اینکه فتنه در طول تاریخ وجود داشته و و در آینده نیز وجود خواهد داشت، افزود: همانطور که عده ای دنیا طلب فتنه انگیزی کرده و واقعه عاشورا را بوجود آوردند، امروز نیز دنیا طلبان فتنه می کنند., امام جمعه چهاربرج با اشاره به اینکه فتنه در طول تاریخ وجود داشته و و در آینده نیز وجود خواهد داشت، افزود: همانطور که عده ای دنیا طلب فتنه انگیزی کرده و واقعه عاشورا را بوجود آوردند، امروز نیز دنیا طلبان فتنه می کنند.,وی با بیان اینکه مردم ایران اسلامی همیشه نشان داده اند که اهل کوفه نیستند تا علی تنها بماند، گفت: مردم با بصیرت ایران اسلامی هرگز نمی دهند تا ولایت تنها بماند.
, وی با بیان اینکه مردم ایران اسلامی همیشه نشان داده اند که اهل کوفه نیستند تا علی تنها بماند، گفت: مردم با بصیرت ایران اسلامی هرگز نمی دهند تا ولایت تنها بماند., وی با بیان اینکه مردم ایران اسلامی همیشه نشان داده اند که اهل کوفه نیستند تا علی تنها بماند، گفت: مردم با بصیرت ایران اسلامی هرگز نمی دهند تا ولایت تنها بماند., وی با بیان اینکه مردم ایران اسلامی همیشه نشان داده اند که اهل کوفه نیستند تا علی تنها بماند، گفت: مردم با بصیرت ایران اسلامی هرگز نمی دهند تا ولایت تنها بماند.,آذرپندار با اشاره به درپیش بودن انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: دشمنان به دنبال نفوذ و فتنه انگیزی دوباره هستند که مردم باید در این زمینه هوشیار و آگاه بودن و اجازه فتنه انگیزی را ندهند.
, آذرپندار با اشاره به درپیش بودن انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: دشمنان به دنبال نفوذ و فتنه انگیزی دوباره هستند که مردم باید در این زمینه هوشیار و آگاه بودن و اجازه فتنه انگیزی را ندهند., آذرپندار با اشاره به درپیش بودن انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: دشمنان به دنبال نفوذ و فتنه انگیزی دوباره هستند که مردم باید در این زمینه هوشیار و آگاه بودن و اجازه فتنه انگیزی را ندهند., آذرپندار با اشاره به درپیش بودن انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: دشمنان به دنبال نفوذ و فتنه انگیزی دوباره هستند که مردم باید در این زمینه هوشیار و آگاه بودن و اجازه فتنه انگیزی را ندهند.,در زیر تصاویری از این همایش را مشاهده می کنید.
, در زیر تصاویری از این همایش را مشاهده می کنید., در زیر تصاویری از این همایش را مشاهده می کنید., در زیر تصاویری از این همایش را مشاهده می کنید., در زیر تصاویری از این همایش را مشاهده می کنید.,
.jpg)
,
,
,
,
,
.jpg)
,
,
,
,
,
.jpg)
,
,
,
,
, , , , ,
ارسال دیدگاه