در دبستان سینای دوراهک؛
اولین دوره مسابفات رباتیک دانش آموزی شهر دوراهک برگزار شد
اولین دوره مسابفات رباتیک دانش آموزی شهر دوراهک، در دبستان سینای این شهر برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دبیر برگزاری اولین دوره مسابقات رباتیک، و مدیر مدرسه سینای شهر دوراهک درحاشیه برگزاری این مسابقات در گفتگو با مطاف24، گفت: اولین دوره مسابقات رباتیک دانش آموزی شهر دوراهک با حضور ۶ دانش دانش آموز، با عنوان ربات جنگجو در مدرسه سینای شهر دوراهک برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,عابد بردستانی هدف از برگزاری این مسابقات را ایجاد شور و نشاط و آمادگی جهت شرکت در مسابقات کشوری برای دانش آموزان عنوان کرد و افزود: ترویج دانش و فناوری های نوین در بین دانش آموزان و تقویت روحیه خود باوری و اعتماد به نفس و همچنین و ارتقای انگیزه علمی برای دانش آموزان از دیگر اهداف برگزاری این مسایقات می باشد.
,دبیر برگزاری مسابقات رباتیک دانش آموزی شهر دوراهک گفت: باتوجه به استعدادهایی که از دانش آموزان سراغ داریم با برگزاری این مسابقات زمینه بروز استعدادها را در محیط رقابتی شاد و توام با ایجاد احساس همکاری را فراهم خواهد شد.
,بردستانی ضمن تقدیر از شهرداری و شورای اسلامی اسلامی شهر دوراهک، تصریح کرد: در این دوره از مسابقات که با نظارت شرکت آراد مشهد که در زمینه رباتیک دانش آموزی فعالیت دارد آقای حسین قاسمی به عنوان نفر برتر این دوره از مسابقات معرفی گردید./ انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه