همزمان با شروع سال نو میلادی؛
بازدید سفیر سومالی از بیت تاریخی امام خمینی(ره)+عکس
سفیر کشور سومالی در تهران و هیئت همراه شامگاه جمعه همزمان با فرا رسیدن سال نو میلادی به همراه جمعی از مسئولان استان مرکزی از بیت تاریخی امام (ره) در خمین بازدید کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اخبار خمین سفیر کشور سومالی در تهران و هیات همراه شامگاه جمعه به همراه جمعی از مسئولان استان مرکزی از بیت تاریخی امام (ره) در خمین بازدید کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اخبار خمین,,
خلیف کدیه موسی، سفیر کشور سومالی در ایران درحاشیه این بازدید گفت: این افتخار بزرگی است که هم زمان با فرا رسیدن سال نو از این مکان تاریخی بازدید کردیم.
,,
وی افزود: این بنای تاریخی متعلق به همه مسلمانان جهان است، باید درحفظ و نگهداری آن برای نسلهای بعد کوشا باشیم.
,,
خلیف کدیه موسی با اشاره به ساده زیستی امام(ره) بیان کرد: معماری ساده و ساختار فیزیکی این منزل قدیمی نشان از شخصیت ساکنان آن دارد و آیت الله خمینی به عنوان یک شخصیت تاثیرگذار بینالمللی، زندگی ساده و بی آلایشی داشتهاند.
,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, انتهای پیام/ک
]
ارسال دیدگاه