پیام صلح و دوستی و نمادی از همدلی با اهدای خون در کردستان
دانشجویان و دانش آموختگان تئاتر عضو گروه تئاتر مدرن دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج با هدف اهدای خون به بیماران و اشاعه فرهنگ نوع دوستی در پایگاه انتقال خون کردستان حضور یافتند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آفتاب دل، سرپرست این گروه که تجربه چندین بار اهدای خون را نیز داشت، هدف از حضور داوطبانه را انتشار پیام صلح و دوستی و نمادی از همدلی دانست وابراز امیدواری کرد که جامعه ی هنری استان کردستان به خصوص پیشکسوتان فرهنگ و هنر با نگاهی انسان دوستانه در فعالیت های عام المنفعه پیشقدم شوند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آفتاب دل, آفتاب دل,
این بازیگر جوان رشته تئاتر همچنین به نقش و قدرت هنر برای نهادینه سازی فرهنگ های نیک در بین اقشار مردم به ویژه نسل جوان اشاره کرد و اظهار داشت: امروزه اقشار مختلف جامعه با بازیگری و یا حضور در سالن های نمایش به عرصه تئاتر پیوسته اند و این فرصتی مناسب است تا سازمان ها آموزش و القای پیام به جامعه را از این طریق ادامه دهند.
,
در ادامه مدیر روابط عمومی انتقال خون کردستان ضمن ابراز خرسندی از حضور داوطلبانه و گروهی جوانان برای اهدای خون ، گفت: انتقال خون کردستان طرح هایی بدیع را برای تجلی نقش هنر در حوزه بهداشت و درمان دارد که پس از تامین منابع سعی می گردد تا حد امکان عملیاتی شود.
,
فرزام معماری، گفت : روابط عمومی انتقال خون آغاز گر فصل جدیدی از ارتباطات بوده که به کل سازمان تعمیم یافته و اعتقاد دارم که ادبیات رسانه ای در انتقال خون و سایر سازمان های عام المنفعه باید بیش از پیش با هنر و فرهنگ آمیخته شود .
,
وی اظهار داشت: کم کم باید از شعارهای کلیشه ای در روابط عمومی ها فاصله بگیریم و با تبلیغات نوین و هنرمندانه حتی بدون نوشتار اما در زمان و مکان مناسب ارتباط با مخاطبین سازمان که جز قشر پویای جامعه هستند را تقویت کنیم.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه