رئیس اداره هواشناسی گناباد خبر داد:
وزش باد شدید با سرعت 68 کیلومتر بر ساعت در گناباد
رئیس اداره هواشناسی گناباد گفت: وزش باد شدید همراه با گرد و خاک گناباد دارای حداکثر سرعت به میزان 68 کیلومتر بر ساعت بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، داریوش شیبانی در گفتگو با خبرنگار ندای گناباد در خصوص وضعیت آب و هوای گناباد طی روزهای آینده گفت: با توجه به اینکه سامانه بارش مستقر شده بر روی خراسان رضوی از نوع ابرهای رگباری می باشد، طی 48 ساعت آینده شاهد افزایش ابر، رگبار و وزش باد خواهیم بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, ندای گناباد,وی اظهار کرد: همچنین از لحاظ دمایی از فردا صبح (یکشنبه) شاهد کاهش 4 تا 8 درجه ای دما در سطح شهرستان گناباد خواهیم بود.
,شیبانی به وزش باد شدید صبح امروز در گناباد اشاره و خاطرنشان کرد: وزش باد همراه با گرد و خاک در ساعت 6:35 صبح دارای حداکثر سرعت به میزان 68 کیلومتر بر ساعت بود.
,وی افزود: در ادامه این وزش باد، شاهد باران رگباری به میزان 7/2 میلیمتر در شهر کاخک و 0/2 میلیمتر در شهر گناباد بودیم.
,رئیس اداره هواشناسی گناباد در خصوص میزان بارندگی و تغییرات دمایی گناباد نسبت به میانگین 25 سال گذشته گفت: بر اساس میانگین 25 سال اخیر، میزان بارندگی در دی ماه باید 21 میلیمتر باشد که تنها 0/2 میلیمتر آن محقق شده و همچنین از لحاظ دمایی شاهد افزایش چشمگیر دما هستیم به گونه ای که در امروز در سردترین ساعت 10 درجه سانتی گراد بالای صفر بوده است.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه