رئیس اداره راه و شهرسازی اهر:

پل سه دهانه ۳۰ متری روستای وجنی شهرستان اهر احداث می‌شود

پل سه دهانه ۳۰ متری روستای وجنی شهرستان اهر احداث می‌شود
رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان اهر گفت: عملیات ساخت پل سه دهانه 30 متری روستای وجنی شهرستان اهر پس از چندین سال انتظار آغازشده و برای اجرای این پروژه بیش از 1 میلیارد و 700 میلیون تومان هزینه اولیه برآورد شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی سلطانی پیش از ظهر امروز در گفتگو با خبرنگار اهروصال، بیان داشت: با پیگیری‌های اداره راه و شهرسازی اهر اجرای سیستم روشنایی در ورودی جاده اهر – تبریز به مناقصه گذاشته‌شده و دور دوم این مناقصه پس از مشخص شدن عملیاتی می‌شود.
رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان اهر ادامه داد: سیستم‌های روشنایی در مسیر گویجه بئل محور اهر – تبریز در امتداد تعریض جاده به بزرگراه، پس از جابجایی در محل جدید تعیین‌شده مجدداً نصب و آماده بهره‌برداری است.
وی بابیان اینکه طی ماه گذشته باوجود برخی کمبودها قطعه نخست بزرگراه اهر – تبریز مورد بهره‌برداری گرفته است، افزود: برای رفع کمبودهای قطع نخست این بزرگراه تا کیلومتر ۲۰ از سمت اهر تمامی علائم راهنمایی و رانندگی توسط شرکت فولاد فام تبریز در حال ساماندهی است.
سلطانی از احداث پل در روستای وجنی شهرستان اهر خبر داد و گفت: عملیات ساخت پل سه دهانه ۳۰ متری روستای وجنی شهرستان اهر پس از چندین سال انتظار آغازشده و برای اجرای این پروژه بیش از ۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان هزینه اولیه برآورد شده است.
رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان اهر در پایان خاطرنشان کرد: در راستای رفع نقاط حادثه‌خیز جاده اهر – تبریز، حفاظ‌هایی به‌عنوان گارد ریل به طول ۲ کیلومتر در این محور جهت جلوگیری از حوادث احتمالی طی ماه‌های گذشته نصب‌شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهروصال, اهروصال,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه