مدیر کمیته امداد کردکوی:

میانگین دریافتی ایتام در کردکوی به ۸۸۸ هزار ریال در ماه رسیده است

میانگین دریافتی ایتام در کردکوی به ۸۸۸ هزار ریال در ماه رسیده است
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان کردکوی گفت: میانگین دریافتی ایتام در شهرستان کردکوی به ۸۸۸ هزار ریال در ماه رسیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رادکانا،تقی گرجی مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان کردکوی اظهار داشت: طرح‌های اکرام ایتام و محسنین، از جمله طرح‌هایی هستند که کمیته امداد به منظور استفاده از مشارکت مردمی در رسیدگی به نیازمندان اجرا می‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رادکانا,

وی افزود: حامیان خیر طرح اکرام و محسنین در شهرستان کردکوی در مدت 9 ماهه یک میلیارد و 662 میلیون ریال بصورت نقدی به ایتام کمک کردند.

,

گرجی تصریح کرد: با کمک های انجام شده میانگین دریافتی ایتام این نهاد از 521 هزار ریال در سال گذشته به 888 هزار ریال رسیده و از افزایش 13 درصدی برخوردار بوده است.

,

مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان کردکوی گفت: در حال حاضر 780 حامی خیر سرپرستی 331 یتیم و مددجوی مشمول طرح محسنین این نهاد را برعهده دارند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه