حکایت پرفراز و نشیب یونیفورم مدارس و درد دلهای ناشنیده تولیدکنندگان
حکایت پوشاک مدارس و تولیدکنندگان غیرخودی، حکایتی بس آشنا از اعتماد به دولتمردان است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آذرنگاه، حکایتی از زبان تولیدکنندگان غیرخودی که گردن در زیر گیوتین انحصاری شدن پوشاک مدارس به نفع افرادی خاص، نای سخن گفتن نداشته و در شرف قربانی شدن و حذف از چرخه تولید هستند.
, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آذرنگاه، حکایتی از زبان تولیدکنندگان غیرخودی که گردن در زیر گیوتین انحصاری شدن پوشاک مدارس به نفع افرادی خاص، نای سخن گفتن نداشته و در شرف قربانی شدن و حذف از چرخه تولید هستند., به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آذرنگاه، حکایتی از زبان تولیدکنندگان غیرخودی که گردن در زیر گیوتین انحصاری شدن پوشاک مدارس به نفع افرادی خاص، نای سخن گفتن نداشته و در شرف قربانی شدن و حذف از چرخه تولید هستند., شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آذرنگاه, حکایتی از زبان تولیدکنندگان غیرخودی که گردن در زیر گیوتین انحصاری شدن پوشاک مدارس به نفع افرادی خاص، نای سخن گفتن نداشته و در شرف قربانی شدن و حذف از چرخه تولید هستند.,حکایتی که با سؤاستفاده از اعتماد و سادگی تولیدکنندگان باعث شده تا برخی چهره ها بتوانند کوتاهی های خود را در پشت آن اعتماد پنهان کنند.
, حکایتی که با سؤاستفاده از اعتماد و سادگی تولیدکنندگان باعث شده تا برخی چهره ها بتوانند کوتاهی های خود را در پشت آن اعتماد پنهان کنند., حکایتی که با سؤاستفاده از اعتماد و سادگی تولیدکنندگان باعث شده تا برخی چهره ها بتوانند کوتاهی های خود را در پشت آن اعتماد پنهان کنند., حکایتی که با سؤاستفاده از اعتماد و سادگی تولیدکنندگان باعث شده تا برخی چهره ها بتوانند کوتاهی های خود را در پشت آن اعتماد پنهان کنند.,تخلفاتی که در خصوص تولید پوشاک مدارس چندی پیش از طرف مغازه داران مطرح و شعله های سربه فلک کشیده آن بواسطه یک حرکت موزون خاموش شد، موجب گردید تا وجدان های آگاه مسئولین استانی از کوتاهی برخی افراد چشم پوشی نکرده و پیگیر موضوع باشند ولی متاسفانه امروز متولیان امر تمامی تخلفات را در پشت چند تولیدی کوچک پنهان کرده اند.
, تخلفاتی که در خصوص تولید پوشاک مدارس چندی پیش از طرف مغازه داران مطرح و شعله های سربه فلک کشیده آن بواسطه یک حرکت موزون خاموش شد، موجب گردید تا وجدان های آگاه مسئولین استانی از کوتاهی برخی افراد چشم پوشی نکرده و پیگیر موضوع باشند ولی متاسفانه امروز متولیان امر تمامی تخلفات را در پشت چند تولیدی کوچک پنهان کرده اند., تخلفاتی که در خصوص تولید پوشاک مدارس چندی پیش از طرف مغازه داران مطرح و شعله های سربه فلک کشیده آن بواسطه یک حرکت موزون خاموش شد، موجب گردید تا وجدان های آگاه مسئولین استانی از کوتاهی برخی افراد چشم پوشی نکرده و پیگیر موضوع باشند ولی متاسفانه امروز متولیان امر تمامی تخلفات را در پشت چند تولیدی کوچک پنهان کرده اند., تخلفاتی که در خصوص تولید پوشاک مدارس چندی پیش از طرف مغازه داران مطرح و شعله های سربه فلک کشیده آن بواسطه یک حرکت موزون خاموش شد، موجب گردید تا وجدان های آگاه مسئولین استانی از کوتاهی برخی افراد چشم پوشی نکرده و پیگیر موضوع باشند ولی متاسفانه امروز متولیان امر تمامی تخلفات را در پشت چند تولیدی کوچک پنهان کرده اند.,یک خلاء بسیار بزرگ در قیمت مصوب شده و ابلاغی پوشاک مدارس بود که باعث اخذ مبالغ میلیونی از همان تولیدی های غیرخودی تحت عنوان همیاری گردید.
, یک خلاء بسیار بزرگ در قیمت مصوب شده و ابلاغی پوشاک مدارس بود که باعث اخذ مبالغ میلیونی از همان تولیدی های غیرخودی تحت عنوان همیاری گردید., یک خلاء بسیار بزرگ در قیمت مصوب شده و ابلاغی پوشاک مدارس بود که باعث اخذ مبالغ میلیونی از همان تولیدی های غیرخودی تحت عنوان همیاری گردید., یک خلاء بسیار بزرگ در قیمت مصوب شده و ابلاغی پوشاک مدارس بود که باعث اخذ مبالغ میلیونی از همان تولیدی های غیرخودی تحت عنوان همیاری گردید.,صرف نظر از توزیع ناعادلانه تعداد یونیفورم برای دوخت در تولیدی ها، اجبار آنها در روند خرید پارچه از کانال یک عامل فروش انحصاری معتمد متولیان امر به حدی بود که حتی بعد از تصویب پارچه، قیمت گذاری و اعلام به استان، علیرغم اعتراض تولیدی ها بازهم اقدام به تعویض نوع پارچه شد و بازرسان با اعلام اینکه آموزش و پرورش پارچه ها را تغییر داده، تولیدی ها را مجبور به خرید پارچه سفارشی کردند.
, صرف نظر از توزیع ناعادلانه تعداد یونیفورم برای دوخت در تولیدی ها، اجبار آنها در روند خرید پارچه از کانال یک عامل فروش انحصاری معتمد متولیان امر به حدی بود که حتی بعد از تصویب پارچه، قیمت گذاری و اعلام به استان، علیرغم اعتراض تولیدی ها بازهم اقدام به تعویض نوع پارچه شد و بازرسان با اعلام اینکه آموزش و پرورش پارچه ها را تغییر داده، تولیدی ها را مجبور به خرید پارچه سفارشی کردند., صرف نظر از توزیع ناعادلانه تعداد یونیفورم برای دوخت در تولیدی ها، اجبار آنها در روند خرید پارچه از کانال یک عامل فروش انحصاری معتمد متولیان امر به حدی بود که حتی بعد از تصویب پارچه، قیمت گذاری و اعلام به استان، علیرغم اعتراض تولیدی ها بازهم اقدام به تعویض نوع پارچه شد و بازرسان با اعلام اینکه آموزش و پرورش پارچه ها را تغییر داده، تولیدی ها را مجبور به خرید پارچه سفارشی کردند., صرف نظر از توزیع ناعادلانه تعداد یونیفورم برای دوخت در تولیدی ها، اجبار آنها در روند خرید پارچه از کانال یک عامل فروش انحصاری معتمد متولیان امر به حدی بود که حتی بعد از تصویب پارچه، قیمت گذاری و اعلام به استان، علیرغم اعتراض تولیدی ها بازهم اقدام به تعویض نوع پارچه شد و بازرسان با اعلام اینکه آموزش و پرورش پارچه ها را تغییر داده، تولیدی ها را مجبور به خرید پارچه سفارشی کردند.,پارچه های جدید تحت نظر بازرسین مربوطه خریداری و دوخته شد و امروز که 4 ماه از توزیع آنها می گذرد متولیان امر برای لاپوشانی قضایا، اقدام به جریمه چند واحد تولیدی کوچک کده اند و این در حالی است که تغییر در نوع پارچه یونیفرم مدارس از عهده تولیدی خارج بوده چراکه اگر غیر از این بود پس نیازی به بازرسی متعدد از تولیدی ها نبود و هر کس به سلیقه خود لباسی دوخته و عرضه می کرد.
, پارچه های جدید تحت نظر بازرسین مربوطه خریداری و دوخته شد و امروز که 4 ماه از توزیع آنها می گذرد متولیان امر برای لاپوشانی قضایا، اقدام به جریمه چند واحد تولیدی کوچک کده اند و این در حالی است که تغییر در نوع پارچه یونیفرم مدارس از عهده تولیدی خارج بوده چراکه اگر غیر از این بود پس نیازی به بازرسی متعدد از تولیدی ها نبود و هر کس به سلیقه خود لباسی دوخته و عرضه می کرد., پارچه های جدید تحت نظر بازرسین مربوطه خریداری و دوخته شد و امروز که 4 ماه از توزیع آنها می گذرد متولیان امر برای لاپوشانی قضایا، اقدام به جریمه چند واحد تولیدی کوچک کده اند و این در حالی است که تغییر در نوع پارچه یونیفرم مدارس از عهده تولیدی خارج بوده چراکه اگر غیر از این بود پس نیازی به بازرسی متعدد از تولیدی ها نبود و هر کس به سلیقه خود لباسی دوخته و عرضه می کرد., پارچه های جدید تحت نظر بازرسین مربوطه خریداری و دوخته شد و امروز که 4 ماه از توزیع آنها می گذرد متولیان امر برای لاپوشانی قضایا، اقدام به جریمه چند واحد تولیدی کوچک کده اند و این در حالی است که تغییر در نوع پارچه یونیفرم مدارس از عهده تولیدی خارج بوده چراکه اگر غیر از این بود پس نیازی به بازرسی متعدد از تولیدی ها نبود و هر کس به سلیقه خود لباسی دوخته و عرضه می کرد.,آیا وقت آن نرسیده که متولیان امر به تخلفات و اشتباهات خود اعتراف کنند و در انتساب این اتهامات به تولیدی ها کمی تأمل کرده و بیاندیشند که چنانچه تخلفی بوده قبل از همه متوجه خود بازرسان اعزامی می باشد که در وظیفه خود کوتاهی کرده اند.
, آیا وقت آن نرسیده که متولیان امر به تخلفات و اشتباهات خود اعتراف کنند و در انتساب این اتهامات به تولیدی ها کمی تأمل کرده و بیاندیشند که چنانچه تخلفی بوده قبل از همه متوجه خود بازرسان اعزامی می باشد که در وظیفه خود کوتاهی کرده اند., آیا وقت آن نرسیده که متولیان امر به تخلفات و اشتباهات خود اعتراف کنند و در انتساب این اتهامات به تولیدی ها کمی تأمل کرده و بیاندیشند که چنانچه تخلفی بوده قبل از همه متوجه خود بازرسان اعزامی می باشد که در وظیفه خود کوتاهی کرده اند., آیا وقت آن نرسیده که متولیان امر به تخلفات و اشتباهات خود اعتراف کنند و در انتساب این اتهامات به تولیدی ها کمی تأمل کرده و بیاندیشند که چنانچه تخلفی بوده قبل از همه متوجه خود بازرسان اعزامی می باشد که در وظیفه خود کوتاهی کرده اند.,با این تواصیف اکنون تولیدی از همه جا بی خبر، بایستی بخاطر تخلف نکرده جریمه شود و این مصداق بی عدالتی است.!
, با این تواصیف اکنون تولیدی از همه جا بی خبر، بایستی بخاطر تخلف نکرده جریمه شود و این مصداق بی عدالتی است.!, با این تواصیف اکنون تولیدی از همه جا بی خبر، بایستی بخاطر تخلف نکرده جریمه شود و این مصداق بی عدالتی است.!, با این تواصیف اکنون تولیدی از همه جا بی خبر، بایستی بخاطر تخلف نکرده جریمه شود و این مصداق بی عدالتی است.!,شاید امروز برخی بتوانند پرده بر اعمال غیرانسانی بگذارند اما در زیر سایه این تخلفات، صدای گریه های فرزند 4 ساله خویی بر روی تخت بیمارستان قمربنی هاشم این شهر به گوش می رسد و ناله های مادری که با چشمان گریان نه بر بالای سر کودک خویش بلکه در گوشه زیرزمین در حال دوخت و دوز است، هرگز آنها را عاقبت به خیر نخواهد کرد.
, شاید امروز برخی بتوانند پرده بر اعمال غیرانسانی بگذارند اما در زیر سایه این تخلفات، صدای گریه های فرزند 4 ساله خویی بر روی تخت بیمارستان قمربنی هاشم این شهر به گوش می رسد و ناله های مادری که با چشمان گریان نه بر بالای سر کودک خویش بلکه در گوشه زیرزمین در حال دوخت و دوز است، هرگز آنها را عاقبت به خیر نخواهد کرد., شاید امروز برخی بتوانند پرده بر اعمال غیرانسانی بگذارند اما در زیر سایه این تخلفات، صدای گریه های فرزند 4 ساله خویی بر روی تخت بیمارستان قمربنی هاشم این شهر به گوش می رسد و ناله های مادری که با چشمان گریان نه بر بالای سر کودک خویش بلکه در گوشه زیرزمین در حال دوخت و دوز است، هرگز آنها را عاقبت به خیر نخواهد کرد., شاید امروز برخی بتوانند پرده بر اعمال غیرانسانی بگذارند اما در زیر سایه این تخلفات، صدای گریه های فرزند 4 ساله خویی بر روی تخت بیمارستان قمربنی هاشم این شهر به گوش می رسد و ناله های مادری که با چشمان گریان نه بر بالای سر کودک خویش بلکه در گوشه زیرزمین در حال دوخت و دوز است، هرگز آنها را عاقبت به خیر نخواهد کرد.,,
انتهای پیام/ب
, انتهای پیام/ب, انتهای پیام/ب,, , , ]
ارسال دیدگاه