جدول های پلیمری جایگزین جدول های فرسوده شهری است
مدیرروابط عمومی موسسه فرهنگی، تحقیقات نوین ایران گفت:جدول های پلیمری با بهره گیری از تکنولوژی نانو ذرات و ایجاد خواص آنتی باکتریال، قابلیت تثبیت در بتن را در طرح ها، رنگ ها و کاربردهای گوناگون دارد و جایگزین مناسبی برای جدول های فرسوده بتنی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تصویرالبرز راحله فلاحی مدیرروابط عمومی موسسه فرهنگی، تحقیقات نوین ایران در ششمین نمایشگاه شهر ایده آل گفت: آغاز به کار ششمین نمایشگاه شهر ایده آل در جزیره کیشحضور موسسه فرهنگی، تحقیقات نوین ایران در نمایشگاه شهر ایده آل نمایشگاه شهر ایده آل با حمایت سازمان شهرداری ها و همیاری کشور با حضور شرکت ها، سازمان ها، وزارت خانه ها و شهرداری ها در جزیره کیش برگزار می شود .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی گفت:در این نمایشگاه انواع برنامه های نوین مدیریت شهری، خدمات شهری و شهرسازی، ماشین آلات و صنایع مرتبط با حوزه شهرسازی ارائه و در معرض دید علاقه مندان قرار می گیرد.
,
فلاحی ادامه داد:ششمین دوره این نمایشگاه با هدف ارائه پروژه های برتر شهرداری کشور و همچنین مدیریت سرمایه گذاری مشترک در شهرداری ها برگزار می شود و
یکی از ایده های دانش بنیان که در این نمایشگاه توسط موسسه تحقیقاتی نوین ایران ارائه شده است، طرح جدول پلیمری با خاصیت نورتابی در شب می باشد.
,
مدیر روابط عمومی این موسسه فرهنگی و دانش بنیان در پایان افزود:جدول های پلیمری با بهره گیری از تکنولوژی نانو ذرات و ایجاد خواص آنتی باکتریال، قابلیت تثبیت در بتن را در طرح ها، رنگ ها و کاربردهای گوناگون دارد و جایگزین مناسبی برای جدول های فرسوده بتنی می باشد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه