فرماندار سیریک:
اعدام شیخ نمر نابودی رژیم شیطانی آل سعود را در پی خواهد داشت
فرماندار شهرستان سیریک گفت: حکم اعدام شیخ نمر باقر النمر روحانی و عالم برجسته اهل تشیع عربستان را به دست حاکمان بی خرد ، نادان و سفاک آل سعود محکوم و از خداوند متعال برای آن مرحوم علو درجات خواهانیم و مجازات رژیم آل سعود را در همین دنیا از باری تعالی خواستاریم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید الله مبارکی فرماندار شهرستان سیریک در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار آذینی گفت:اعدام شیخ نمر باقر النمر روحانی برجسته و رهبر شیعیان عربستان توسط دولت این کشور ،جز ضرر و زیان به حکومت آل سعود ، کمک به دشمنان اسلام و ایجاد اختلاف میان امت اسلامی هیچ منفعت و سودی برای حاکمان خبیث نخواهد داشت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آذینی ,نماینده عالی دولت در شهرستان سیریک تصریح نمود: آل سعود بدانند این جنایت ها فراموش شدنی نیست و همه آنها در دفتر تاریخ ثبت و ضبط خواهند شد و آثار سخت و جبران ناپذیری از همه این رفتارهای غیر اسلامی در آینده ای نزدیک واقع می شود که آن زمان جایی برای پشیمانی و توبه وجود ندارد.
,مبارکی با بیان اینکه اعدام شیخ نمر نه تنها مسلمانان شیعه جهان و اهل سنت این جنایت را شدیدا محکوم بلکه تمام انسان های بشر دوستانه وآزاده دنیا این عمل ننگین کشتن انسانی مسلمان و بی گناه را محکوم می کنند.
,فرماندار شهرستان سیریک یادآور شد: رژیم سفاک و خون آشام سعودی، بار دیگر طینت جنایتکارانهی خود را نشان داد و یکی از بندگان بیگناه، مظلوم و آزاده جهان اسلام را در کمال بی شرمی ، بی حیای و بی توجهی به عالمان اسلامی کشورهای جهان اسلام انجام و امت اسلامی را داغدار نمود.
,نماینده عالی دولت در شهرستان سیریک خاطرنشان کرد: اکنون وقت آن شده که امت بزرگ اسلامی با هر سلیقه و فکری برای نابودی این چرثومه فساد و نماینده رژیم جعلی و آدم کش اسرائیل و مزدوران جنایتکار آمریکایی بپا خیزند و دست آلوده به خون هزاران هزار مسلمان شیعه و سنی را از حاکمیت و حکومت بر حرمین شریفین و سرزمین های مقدس مکه و مدینه قطع نمایند.
,مبارکی بیان کرد: شاید شکی نباشد که به زودی اضمحلال و نابودی این رژیم شیطانی، به محو شدن تروریسم داعشی و تکفیری منجر شود و جهان اسلام و منطقه خاورمیانه را از این مصیبت فلاکت بار و تاسف بار نجات بخشد و کشوری که باید محور وحدت ، اخوت و صلح و صفای همه امت های اسلامی باشد خود سر دسته همه اختلافات و نا امنی و نا آرامی های جهان اسلام باشد.
,این مسئول اذعان داشت : آیتالله نمر باقر النمر یکی از ستارگان تاریخ تشیّع عربستان بود که در اوج قحطی استدلال و منطق و استیلای تندرویهای قومی و مذهبی گروهی رژیم منهوس آل سعود خونشان به ناحق ریخته شد و این جنایت هولناک را محکوم میکنیم و میدانیم که این جنایت انتقام شکستهایی است که حکومت آل سعود در عراق ، سوریه و یمن دامنگیرش شده است.
,انتهای پیام/ق
,]
ارسال دیدگاه