logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

در بررسی مشکلات هلال احمر بخش بن رود مطرح شد؛

تاکید بر ساماندهی جوانان داوطلب هلال احمر/ نیاز به پایگاه امداد جاده ای در مسیر اصفهان – ورزنه

تاکید بر ساماندهی جوانان داوطلب هلال احمر/ نیاز به پایگاه امداد جاده ای در مسیر اصفهان – ورزنه
جلسه ای در خصوص بررسی مشکلات هلال احمر و مسائل مرتبط با مدیریت بحران بخش بن رود برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اصفهان شرق، جلسه ای در خصوص بررسی مشکلات هلال احمر و مسائل مرتبط با مدیریت بحران بخش بن رود با حضور مسئولان و اعضای هلال احمر بن رود برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اصفهان شرق,

بخشدار بن رود از حاضرین در جلسه در خصوص مدیریت بحران، نقش مقاوم سازی در کاهش آسیب پذیری و خسارات ناشی از حوادث غیر مترقبه و نیز نقش ارتباطات، اطلاعات و فناوری های نوین در مدیریت بحران مطالبی گفت.

,

صادقی اظهار کرد: مدیریت بحران نیازمند بهره گیری از همه پتاسیل ها، ظرفیت ها و ابزارهای موجود می باشد و در این خصوص مقاوم سازی و بیمه بعنوان ابزار کلیدی جهت کاهش آسیب پذیری کاربردی اساسی دارند.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان اصفهان به راه اندازی وسایل و تجهیزات پزشکی در بخش بن رود جهت رفاه حال اهالی و بیماران نیازمند اشاره و کمک خیرین و نیز فرهنگ سازی در این رابطه را خواستار شد.

,
,
,

دکتر محقق ادامه داد: با فعال نمودن کانون های روستایی با همکاری دهیاری ها می توان به آموزش های امداد و نجات در سطح روستاها پرداخت.

,

وی با توجه به محور جوانان افزود: باید ساماندهی جوانان داوطلب هلال احمر را شروع و نیز نسبت به جذب افراد و برنامه های فرهنگی، هنری و اقتصادی اقدام کرد.

,

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان با بیان وظایف امداد رسانی اظهار کرد: وظیفه اصلی ما امداد رسانی در حوادث برون شهری است لیکن در حوزه درون شهری نیز تعامل بسیارخوبی با اورژانس و مراکز بهداشت داشته و همکاری اورژانس و هلال احمر باعث سلامت حادثه دیدگان می شود.

مسئول جذب داوطلبان هلال احمر نیز تصریح کرد: با وجود رشد فرهنگ، مردم آگاهی کافی از واژه هلال احمر نداشته لذا باید به تبیین و ترویج فرهنگ برای جامعه جوانان ایران پرداخت.

,
,
,

بصیرنژاد در ادامه بیان کرد: کشور ایران ۳۴ نوع از حوادث طبیعی را تجربه کرده و این نشان می دهد که کشور ما حادثه خیزترین کشورهای دنیا می باشد و در مقایسه ایران با سایر کشورها با وجود مشابه بودن نوع حادثه اما میزان تلفات در این کشور اکثریت داشته و نیاز است که کشور ما برای مقابله با حوادث طبیعی آمادگی خود را افزایش دهد.

امام جمعه ورزنه همچنین به روایتی از لقمان اشاره و گفت: لقمان به فرزندش می فرماید دنیا را به آخرت بفروش چرا که هم سود دنیا و آخرت را در پی دارد.

,
,
,

حافظ فرقان رئیس اداره راه و شهرسازی جرقویه خواستار برگزاری آموزش های امداد و نجات در سطح عمومی با اولویت قرار دادن افراد و ارگان ها شد.

,

همچنین خلاء وجود پایگاه امداد و نجات جاده ای را در مسیر اصفهان – ورزنه یادآور شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه