بررسی علل مشکلات گردشگری کوهرنگ

بررسی علل مشکلات گردشگری کوهرنگ
نبود زیرساخت‌ها باعث شده تا نهادها و شرکت‌های گردشگری نتوانند تمام جاذبه‌های گردشگری شهرستان کوهرنگ را جهت جذب توریسم معرفی نمایند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کوهرنگ خبر، با شروع فصل بارش برف و نشستن نخستین برف در شهرستان کوهرنگ برآن شدیم تا به مشکلات گردشگری در شهرستان کوهرنگ بپردازیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوهرنگ خبر,
 
,
شهرستان کوهرنگ با داشتن جاذبه‌های گردشگری در هر چهار فصل سال همواره یکی از کانون‌های گردشگری در منطقه زاگرس و جنوب غربی ایران به حساب می‌آید؛ این شهرستان هر ساله پذیرای گردشگران زیادی از سراسر کشور است.

با وجود این مسئله و سابقه طولانی در توریسم همچنان زیرساخت‌های مورد نیاز در این شهرستان متناسب با تعداد گردشگر که هرساله به آن افزوده می‌شود؛ نیست و این مسئله مشکلات زیاد زیست محیطی را در بر خواهد داشت.

متاسفانه بی‌توجهی مسئولین و عدم حمایت بخش دولتی و همچنین جهت‌گیری‌های شهرستانی در تخصیص بودجه کافی، از عوامل مهمی هستند که باعث گردید زیرساخت‌های گرشگری در شهرستان متناسب با میزان گردشگر رشد کافی را ندشته باشد.
 
از سوی دیگر نبود زیرساخت‌ها باعث شده تا نهادها و شرکت‌های گردشگری نتوانند تمام جاذبه‌های گردشگری شهرستان را جهت جذب توریسم معرفی نمایند.

و جهت‌گیری معنی‌دار در اطلاع‌رسانی باعث شده مشکلات و معضلات گردشگری شهرستان انعکاس مناسبی جهت پیگیری مسئولان را نداشته باشد.
 
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
از دیگر مشکلات در آماده کردن زیرساخت‌های گردشگری در شهرستان می‌توان به همکاری نکردن بخش دولتی با بخش خصوصی اشاره کرد؛ با توجه به این که بخش خصوصی به میزان زیادی خواهان سرمایه‌گذاری در صنعت گردشگری است اما عدم همکاری  دولت و همچنین نبودن تسهیلات مناسب باعث شده است که شرکت‌های گرشگری در بخش خصوصی با مشکلات زیادی در سرمایه‌گذاری در این صنعت سودآور را داشته باشند.
,


قسمت دیگری از مشکلات گرشگری در شهرستان کوهرنگ به عدم هماهنگی بین ادارات مربوطه است تا جایی که بعضی از ادارات و نهادهای استانی با مانع‌تراشی نه تنها به بخش گردشگری کمک نمی‌کنند بلکه از پیشرفت آن نیز جلوگیری می‌کنند و در توجیه این عمل خود مهیا نبودن زیرساخت مشکلات فرهنگی و زیست محیطی بهانه قرار می‌دهند.

این در حالی است که تمام این موارد با مدیریت صحیح قابل حل می‌باشند و این‌گونه بهانه‌ها و مانع‌تراشی‌ها صرفا جهت خارج کردن توریسم از شهرستان کوهرنگ و سوق دادن آنها به محل دلخواه می‌باشد.

امیدواریم حداقل مسولان شهرستانی آستین همت را بالا بزنند تا این صنعت سود آور در شهرستانی که اغلب جوانان آن بیکار هستند یا برای کار مجبورند به استان‌های دیگر جهت کار مهاجرت کنند زمینه کاری مناسب را فراهم آورد.

رحیم محمدحسینی

,
,
,
,
,
,
,
,


 
انتهای پیام/

,
,
,
 
,
 
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه