شهادت شیخ نمر باقر النمر؛
فرار رو به جلو آل سعود
این اقدام بازتاب شکست هاى سیاسى و پى در پى آل سعود در سوریه ویمن است که حکام فعلى عربستان را به جنون وا داشته است و یک نوع فرار به جلو جاهلانه ناشى از کینه درونى این حکام است[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازترنم دشتی دیروز شاهد اتفاقى بودیم که جامعه اسلامى را درگیر خود کرد. «شهادت آیت الله شیخ نمر» حادثه اى بسیار تلخ که همه پیروان اهل بیت را متاثر و ناراحت وقلب ها را مملو از اندوه کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ترنم دشتی,این اقدام بازتاب شکست هاى سیاسى و پى در پى آل سعود در سوریه ویمن است که حکام فعلى عربستان را به جنون وا داشته است و یک نوع فرار به جلو جاهلانه ناشى از کینه درونى این حکام است و متاسفانه شاهد هستیم مردی کم تجربه بر قدرت مسلط شده که نه عقل درستى دارد و دچار سبک سرى و غرور شده است وقطعا این اقدام با چراغ سبز آمریکا بوده است و نشان دهنده خوش خدمتى عربستان به آمریکا و صهیونیست است.
,اما حکومت جاهل عربستان که شاهد خیره سرى حکام فاقد تجربه سیاسى و نپخته آنها هستیم بدانند اولا ملت هاى انقلابى در مقابل حکومت گمراه آنها خاموش نخواهد شد ومسلمانان بیدارند وشیعیان چه در داخل و چه در خارج به سادگى نخواهند گذاشت که خون این شهید مجاهد که جز بیان حق اندیشه اى نداشت به هدر رود وتبعات سختى براى آل سعود خواهد داشت این حکام نا بخرد جز حسادت و کینه توزى به شیعیان چیزى ندارند و عاقبت بدى در انتظار آنان خواهد بود.
,در درجه دوم مجامع بین المللى بخصوص کشورهاى آمریکا واروپایى و هم چنین کشور هاى حوزه خلیج فارس که از جنایات آنها در یمن چشم پوشى و بعضا حمایت مى کنند دود این افسار گسیختگى در چشم آنها نیز خواهد رفت و باید در مقابل این خباثت و خیانت موضع گیرى کنند وسکوت اختیار نکنند .
,بازتاب این جنایت آل سعود در منطقه این پیام را خواهد داشت که درب هاى جهنم را بروى خود باز کردند و تنش طایفه گرى را در کشور خود تشدید کردند و باید بدانند که سرنوشت بدى براى آنها خواهد داشت.
,رضا نوذرى کارشناس ارشد علوم سیاسى/ انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه