مدیرکمیته امداد سیب و سوران خبر داد:
شناسایی بیماران زمین گیر و نیازمند در سیب و سوران
مدیر کمیته امداد شهرستان سیب و سوران از شناسایی بیماران زمین گیر و نیازمند در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از با مهرستان، لعل بخش دهواری با بیان این مطلب در گفت و گو با خبرنگار با مهرستان، گفت: یکی از برنامه های محوری کمیته امداد سیب و سوران شناسایی بیماران زمین گیر و صعب العلاج در این شهرستان می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, با مهرستان,وی افزود: شناسایی افرادی که در پرداخت هزینه های درمانی خود با مشکل مواجه هستند از دیگر اهداف این نهاد می باشد.
,وی خاطر نشان کرد: در این راستا کمیته امداد با برنامه منسجم و هدفمند از روستاها و مناطق دور افتاده این شهرستان بازدید بعمل می آورد.
,وی ادامه داد: طی این بازدیدها علاوه بر عیادت از بیماران مسئولین در جریان مشکلات بیماران و خانواده هایشان قرار می گیرند.
,مدیر کمیته امداد سیب و سوران، بیان داشت: هفته گذشته با حضور معاون حمایت و توانمندسازی شهرستان سیب و سوران از روستاهای مناطق دور افتاده بخش هیدوچ این شهرستان بازدید شد.
,دهواری اظهار داشت: پس از شناسایی بیماران نیازمند و از پا افتاده در کل منطقه کمیته امداد سیب و سوران در نظر دارد ماهانه 100 هزار تومان مستمری به این افراد کمک کند.
,وی با اشاره به بهره مندی مددجویان از خدمات بیمه درمانی، خاطر نشان کرد: افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی از خدمات بیمه درمانی نیز بهره مند می باشند.
,مدیر کمیته امداد سیب و سوران با اشاره به کمک خیرین و نیکوکاران، افزود: خیرین و نیکوکاران شهرستان در راستای ارائه خدمات درمانی و بهداشتی به افراد نیازمند و به خصوص بیماران صعبالعلاج می توانند با کمک های مالی و معنوی خود با این نهاد همکاری داشته باشند.
,انتهای پیام
,]
ارسال دیدگاه