تکرار رفتارهای عجیب از "پدربزرگ باتجربه ی مصلحت اندیش"

تکرار رفتارهای عجیب از "پدربزرگ باتجربه ی مصلحت اندیش"
گاهی برایش توصیه های امام در خواب، مهم تر از وصیتنامه ی کتبی ایشان در واقعیت می شود! گاهی معترض می شود که چرا با "زنان زیبا و مناظر خوب" در خیابان برخورد ارشادی می شود⁉️
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وبلاگ "دورهم" نوشت: پیری است و کهولت ...‼️ تکرار رفتارهای عجیب از "پدربزرگ باتجربه ی مصلحت اندیش" در این سن، بعید نیست. گاهی برایش توصیه های امام در خواب، مهم تر از وصیتنامه ی کتبی ایشان در واقعیت می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

گاهی معترض می شود که چرا با "زنان زیبا و مناظر خوب" در خیابان برخورد ارشادی می شود⁉️ هر چه باشد این "مناظر زیبا" دستاورد شعارهای "آزادی" و "جامعه ی مدنی" وزیر ارشاد خودش بود❗️ اما برای ادای دین کمی دیر شده است. گاهی پیش از آنکه خودش را "علامه" بنامند، این لقب را به طلبه ای می چسباند که همگی از احوالاتش باخبریم…!

,

 یک بار در گوش پسر محکومش ورد می خواند تا شاید دیوار زندان شکافته شود و پسرش در پرتوهای یک در میان آفتاب، به سوی منزل به پرواز درآید…!

,

 هر از گاهی هم برای حل مشکلات کشور، تجربیات سالیان درازش را با مصلحت جمع می زند و برآیند آنها را در دولتهای نهم و دهم می بیند.❗️

,

 اگرچه رئیس دولت گذشته اشتباهات محیرالعقول فراوان داشته؛ اما این عمل جمع و تفریق پدربزرگ در این سالها آنقدر تکرار می شود که تقریبا دغدغه سیاسی را به انتقامهای شخصی بدل نموده است. تا جایی که تازه ترین تراوشاتش در هفته ی گذشته در خصوص دولت نهم و دهم، بدین شکل جاری گشت:بلایی بر سر کشور آوردند که آثار آن حتی در ابعادی از خسارات جنگ بدتر و عمیق تر بود.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه