تعزیر 9 میلیون تومانی یک واحد صنفی پوشاک در نوشهر

تعزیر 9 میلیون تومانی یک واحد صنفی پوشاک در نوشهر
با حکم تعزیرات حکومتی نوشهر، یک واحد صنفی پوشاک در این شهر، محکوم به پرداخت جریمه 9 میلیون تومانی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مازند اصناف؛ یک واحد صنفی پوشاک در نوشهر به دلیل گرانفروشی، به پرداخت جزای نقدی محکوم شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مازند اصناف,
بر اساس این گزارش، در پی دریافت گزارش تکمیلی از اداره صنعت، معدن و تجارت نوشهر مبنی بر گرانفروشی از سوی یک واحد صنفی پوشاک در این شهر، پرونده ای در این خصوص تشکیل و جهت طی مراحل قانونی و اداری به تعزیرات حکومتی ارجاع شد.
,

این گزارش حاکی است هیات بدوی تعزیرات حکومتی نوشهر با احضار متصدی این واحد صنفی و اخذ آخرین دفاعیات وی و بررسی در کلیه مدارک و مستندات مندرج در پرونده، تخلف منتسبه را محرز و مسلم تشخیص داده است.

,

به گزارش خبرنگار ما، در نهایت این جلسه، هیات بدوی مستند به بند الف ماده 57 سال 1392،  متصدی متخلف این واحد صنفی را به پرداخت مبلغ 93 میلیون و 750 ریال، جزای نقدی محکوم کرد.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه