امام جمعه اهل سنت خنج:

اعدام شیخ نمر مورد رضایت خداوند نبود

اعدام شیخ نمر مورد رضایت خداوند نبود
شیخ عبدالصمد ابونجمی ضمن محکوم کردن این اقدام، گفت: افرادی که دست به چنین کاری زده اند، در واقع به خودشان ضربه زدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، امام جمعه اهل سنت خنج در خصوص اعدام آیت الله شیخ باقر النمر توسط دولت عربستان سعودی در گفتگو با خنج کهن، گفت: این اقدام مورد رضایت خداوند نبوده و بندگان خداوند نیز از این کار ناراضی هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خنج کهن, خنج کهن,
,

شیخ عبدالصمد ابونجمی اظهار داشت: در قرآن کریم و شریعت اسلامی، ﺗﺄکید زیادی بر رﺃفت و محبت نسبت به انسانها شده اما هنگامی که یک مسلمانی در شریعت اسلامی اعدام شود، قطعاً محکوم است و محاکمه افرادی که دست به این اقدام می زنند، با باریتعالی است.

 

,
,
,
اعدام شیخ نمر مورد رضایت خداوند نبود/ این اقدام را محکوم می کنیم
, اعدام شیخ نمر مورد رضایت خداوند نبود/ این اقدام را محکوم می کنیم,


وی ضمن اشاره به اینکه دولت عربستان سعودی از روی تعصب بیجا دست به چنین اقدامی زده است، عنوان کرد: در حال حاضر وظیفه علمای اسلام اعم از تسنن و تشیع این است که این عمل بابخردانه را محکوم نمایند و متنبه باشند که دین مبین اسلام با این حرکت ها ضربه ای نمی خورد. افرادی که این اقدامات را انجام می دهند، در واقع به خودشان ضربه می زنند.
 

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه