فرماندار دهگلان درجلسه جذب اعتبار قشر آسیب پذیر:
قشر آسیب پذیر با جذب تسهیلات و سرمایه گذاری می توانند به خود کفایی برسند
فرماندار دهگلان درجلسه جذب اعتبار قشر آسیب پذیرگفت: قشر آسیب پذیر ونیازمند با جذب تسهیلات وسرمایه گذاری می توانند به خود کفای برسند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازدهگلان شیدا، یحیی نظری فرمانداردهگلان در جلسه جذب اعتبار قشر آسیب پذیردر سالن جلسات فرمانداری در زمینه بحث اشتغال آسیب پذیر ترین قشر جامعه گفت: به منظور مقابله با آسیبهای اجتماعی، باید محرومین و قشر آسیبپذیر در اولویت اعتبارات پیشگیرانه قرار گیرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی با اشاره به به وضعیت اقتصادی و مواجه شدن بحث رکود گفت: علیرغم اینکه در بخش خصوصی انگیزه کافی برای سرمایه گذاری وجود ندارد و از طرف دیگر منابع داخلی بانکها خیلی وضعیت مناسب برای حمایت از بخش خصوصی ندارد.
,
نظری گفت: در بحث سرمایه گذاری و ایجاد اشغال دولت با توجه به مشکلاتی که داشته مثل گذشته منابعی دراختیار نداشته تا به بانکها اعلام کند و قدمهای اساسی و مناسب درزمینه ایجاد اشتغال برداشته نشده است.
,
وی افزود: دراین شرایط اعتباراتی که جزء الزامات است و برای قشر آسیب پذیر ونیازمند که می توانند با این سرمایه گذاری هم به خود کفایی برسند و هم درتوسعه شهرستان واستان قدمهای اساسی بردارند.
,
فرماندار دهگلان یکی از مشکلات در بحث ایجاد اشتغال برای متقاضیان تسهیلات را عدم دانش ومهارت کافی دانست وگفت: متقاضیان نمی توانند به چه روشی باید یک شغل پایدار وثابت برای خود ایجاد کنند.
,
وی افزود: باید برای جذب اعتبار و ایجاد شغل متقاضیان آسیب پذیر دستگاههای مرتبط آنان را کمک وهدایت نمایند تا بتوانند اعتابر جذب شده را تبدیل به شغل نمایند.
,
وی شناسایی آسیبها و اولویتبندی آن را در بین اقشار مختلف ضروری خواند و گفت: در بحث ارائه آموزشها نیز باید با توجه به نوع آسیبها و اولویتبندی افرادی که بیشتر در معرض خطر هستند اعتبار اختصاص داد.
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه