به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانادر این جلسه که با حضور تاج و برخی دیگر از اعضای فدراسیون فوتبال نیز برگزار شد، مقامات دو باشگاه آخرین نظرات و هماهنگیهای لازم برای برگزاری بازی فینال جام حذفی در روز 25 بهمن ماه در کرمان را مطرح کردند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,در این نشست مقامات دو باشگاه بر برگزاری بازی در فضایی سالم و به دور از تنشهای کاذب تاکید کردند و متعهد شدند که هر دو باشگاه شرایط لازم برای این امر را فراهم کنند.
همچنین در این نشست نحوهی حضور تماشاگران دو تیم در ورزشگاه نیز مورد بررسی قرار گرفت و توافقهای لازم در اینباره انجام شد.
انتهای خبر
در این نشست مقامات دو باشگاه بر برگزاری بازی در فضایی سالم و به دور از تنشهای کاذب تاکید کردند و متعهد شدند که هر دو باشگاه شرایط لازم برای این امر را فراهم کنند.
,همچنین در این نشست نحوهی حضور تماشاگران دو تیم در ورزشگاه نیز مورد بررسی قرار گرفت و توافقهای لازم در اینباره انجام شد.
,انتهای خبر
,]
ارسال دیدگاه