پاسخ گویی به مطالبات مردم ملاک عمل مدیران دستگاه ها قرار گیرد
فرماندار فیروزکوه با اشاره به فضای انتخاباتی موجود در کشور گفت: پاسخ گویی به مطالبات مردم باید ملاک عمل مدیران دستگاه ها و مسئولان نظام در طول زمان خدمت قرار گیرد؛ اعتماد سازی و امانت داری از عوامل و شاخصه هایی است که نظام جمهوری اسلامی به آن نیاز دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری دیمه نیوز، جلسه شورای اداری شهرستان فیروزکوه با حضور یوسفی مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری و دبیر ستاد انتخابات استان تهران، کریمی معاون عمرانی استاندار تهران و برخی از مسئولان محلی شهرستان در فرمانداری فیروزکوه برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری دیمه نیوز,نور الله طاهری در این جلسه با اشاره به شهادت آیت الله که غم و اندوه سنگینی بر دل مسلمین جهان بر جای گذاشت را تسلیت گفت واظهار کرد: شهادت آیت الله شیخ النمر در عربستان که را به همه مسلمان خون پاک و بی گناه شیخ النمر، عالم بی گناه دامن مستبدین را خواهد گرفت.
,وی اشاره کرد: اعضای شورای اداری شهرستان فیروزکوه هم این اقدام ظالمانه را محکوم می کنند، اقدامات نامیمونی که در سفارتخانه عربستان صورت گرفت، شهادت شیخ النمر را در دنیا تحت الشعاع قرار داد و بر اساس آن رئیس جمهور کشورمان باید با عاملین این جنایت برخورد قاطع انجام دهد.
,وی به فضای انتخاباتی حاکم در کشور اشاره و تاکید کرد: پاسخ گویی به مطالبات مردم باید ملاک عمل مدیران دستگاه ها و مسئولان نظام در طول زمان خدمت قرار گیرد؛ اعتماد سازی و امانت داری از عوامل و شاخصه هایی است که نظام جمهوری اسلامی به آن نیاز دارد.
,فرماندار فیروزکوه با بیان اینکه پروردگار متعال توفیق و مقام خدمت گذاری را به ما مسئولان هدیه داده است، خواستار شد: در جهت احقاق و تسهیل مطالبات مردم به حق بکوشیم و تکریم به ارباب رجوع را مورد توجه و اهمیت قرار دهیم.
,طاهری حضور سرنوشت ساز مردم در مجامع و محافل ملی و مذهبی کشور در همه مناسبت های مختلف را یادآور شد و اظهار کرد: اکنون در زمان برگزاری انتخابات که مردم حساس تر و دقیق تر به مسائل کشور و دولت توجه می کنند باید تلاش مضاعفی در راستای رفع مسائل و مشکلات مردم داشته باشیم و توجه آنها را نسبت به دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی و دولت جلب کنیم.
,وی اذعان کرد: انتخابات برای شخص یا اشخاص خاصی نیست، انتخابات در دوره های مختلف سرنوشت کشور را رقم زده و به تجدید حیات سیاسی کشور روح تازه بخشیده است، بنابراین لازم است نسبت به انجام وظایف خود در امر انتخابات و فعالیت هایی که در هدف مجموعه اداری است انجام شود و کارها و مطالبات مردم بدون جواب و ارائه راه حل باقی نماند.
,فرماندار فیروزکوه یادآور شد: مدیران دستگاه ها باید زیر مجموعه های خود را توجیح کنند و موارد بر اساس دستور کار ادارات بررسی و پیگیری شود، مطالبات مردم تا حدامکان در همان روز مراجعه مورد پیگیری قرار گیرد، این امر از جمله اقداماتی است که در بحث انتخابات باید به آن توجه شود.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه