طی بیانیه ای؛

امام جمعه اردل اعدام شیخ نمر را محکوم کرد

امام جمعه اردل اعدام شیخ نمر را محکوم کرد
امام جمعه شهر اردل با صدور بیانیه‌ای اعدام شیخ نمر به دست رژیم فاسد آل‌سعود را محکوم کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  هفت چشمه، حجت‌الاسلام موسی سلمان‌پور امام جمعه شهر اردل باصدور بیانیه‌ای ضمن محکومیت اعدام آیت‌الله شیخ نمر افزود: حکام سعودی به رغم اعتراض‌های گسترده در داخل و خارج از عربستان نسبت به تایید حکم ظالمانه اعدام شیخ نمر، در اقدام فتنه‌گری این حکم را اجرا کرد.

در این بیانیه آمده است: شهادت هنر مردان خداست و فدا نمودن جان در راه مبارزه با ظلم و طاغوت برای تمام پیروان مکتب ولایت بویژه علماء این قافله سالاران کاروان عشق و ایمان و ایثار است.

در شرایطی که دنیای اسلام در آتش تفرقه و توطئه‌های دشمنان اسلام می‌سوزد، ضرورت دنیای اسلام، حفظ وحدت بین امت اسلامی برای دفع فتنه و توطئه‌های استکبار جهانی و صهیونیسم جنایتکار است، که آتش‌افروز آن حکومت سرسپرده عربستان که داعیه خادمی حرمین شریفین را دارد، در اقدامی خباثت‌آمیز و جنایت‌کارانه با به شهادت رساندن آیت‌الله شیخ نمرباقرالنمر به روشنی گام در مسیر دشمنان وحدت امت اسلامی برداشته است.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: این اقدام ددمنشانه رژیم مرتجع قرون وسطایی و تروریست‌پرور سعودی در حالی صورت گرفت که هنوز زخم مصیبت کشتار هزاران حاجی مسلمان در حوادث حج امسال و فاجعه منا از پیکر امت اسلامی التیام نیافته است.

این بیانیه می‌افزاید: اینجانب با تبریک و تسلیت شهادت آیت‌الله نمربه محضر حضرت ولی‌عصر (عج)، مقام معظم رهبری، مراجع عظام، امت اسلامی و حوزه‌های علمیه جهان اسلام از سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی مدعی حقوق بشر انتظار دارم با پرهیز از هرگونه رفتار دوگانه و متناقض، در قبال این جنایت سبعانه، موضع‌گیری صحیح و عادلانه کرده و با محکومیت شدید آن به وظیفه انسانی و قانونی خود عمل کنند و مطمئن باشند خون پاک این شهید بساط منافقانه حاکمیت آل یهود سعودی را در هم خواهد پیچید.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هفت چشمه, هفت چشمه,
,
,
,
,
,
,
,
, .,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه