برای حضور پرشور در انتخابات حاضر باشیم

برای حضور پرشور در انتخابات حاضر باشیم
مردم با غیرت و شهید پرور ایران اسلامی در همه صحنه ها این انقلاب حضور پر رنگی دارند و این بار در پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی حضور پرشوری خواهند داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قرچک آنلاین- زندگی هر انسانی پر از انتخاب است، انتخاب های بزرگ و کوچک، ارادی و غیرارادی و در برخی موارد هم سرنوست ساز، آیندة هر فردی با انتخاب هایی که در زندگی امروزش کرده، پیوند دارد، گاهی ما از روی ناآگاهی و شاید هم کم تجربگی انتخاب هایی در زندگی فردی می کنیم که حتی تا پایان عمرمان هم باید هزینه آن انتخاب اشتباه را بپردازیم.
در برهه هایی از زندگی برخی انتخاب ها هستند که علاوه بر تاثیر در زندگی فردی، در زندگی اجتماعی هم تاثیر گذار است.
انتخاب هایی که از روی احساسات است، احساسی که تابع جمعی است که نمی دانند این تصمیم احساسی، منشاء عقلانی هم دارد یانه، انتخاب اشتباهی که بهای گزافش را نه یک فرد بلکه حتی یک نسل باید بدهد.
کمتر از دو ماه دیگر دهمین دورة انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار می شود و هر روز که به زمان برگزاری نزدیک تر می شویم تب و تاب انتخابات هم بیشتر می شود، خیلی از این تب و تاب ها احساسی هستند و مصداق عقلانی درستی ندارند، بهتر است ما جوانان این نسل از روی آگاهی و منطق تصمیم بگیریم و دل به این هیجاناتی که عده ای فرصت طلب با شعار های رنگی چون بهبود و تغییر و اصلاح وضع موجود به راه انداخته اند، نبندیم و با انتخاب درست خود گامی مهم در پیشبرد هر چه بهتر زندگی فردی و اجتماعی خود برداریم.
بیاییم با یک انتخاب درست و دقیق کسانی را به مجلس خبرگان و نمایندگان راه دهیم که اصلح باشند و از خط ولایت فقیه عبور نکنند و خط قرمزها نظام را رعایت کنند تا بتوانند از مردم مسلمان ایران دفاع کند و در مقابل اسنکباران سر خم نکنند.
مردم با غیرت و شهید پرور ایران اسلامی در همه صحنه های این انقلاب حضور پر رنگی دارند و این بار در پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری و دهمین دوره مجلس شورای اسلامی حضور پرشوری خواهند داشت.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قرچک آنلاین-, قرچک آنلاین,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه