logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

وضعیت شیوع انفلوآنزا در کشور

وضعیت شیوع انفلوآنزا در کشور
معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیماری آنفلوآنزا که در ۲ استان کرمان و سیستان و بلوچستان شیوع یافته بود با اجرای برنامه‌های مختلف بهداشتی و مراقبتی اکنون فروکش کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشرق، علی اکبر سیاری بعدازظهر امروز در نشست با خبرنگاران در بوشهر با بیان اینکه بیماری آنفلوآنزا بیماری فصلی است اظهار داشت: این بیماری سالانه نسبت به پدیده فصلی شیوع پیدا می‌کند که 20 درصد جامعه به بیماری آنفلوآنزا مبتلا می‌شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی با بیان اینکه بین 1 تا 5 درصد بیماران آنفلوآنزا فوت می‌کنند گفت: بیشتر کسانی در معرض خطر فوت قرار می‌گیرند که دارای بیماری‌های مختلف تنفسی، سرطانی، قلبی، کلیوی و دیگر بیمارهای حاد باشند.

معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه بیماری آنفلوآنزا در کشور فروکش کرده است خاطرنشان کرد: بیماری آنفلوآنزا که در 2 استان کرمان و سیستان و بلوچستان شیوع یافته بود با اجرای برنامه‌های مختلف بهداشتی و مراقبتی اکنون فروکش شده است.

سیاری بابیان اینکه در زمینه بیماری آنفلوآنزا هیچ مشکلی در کشور  وجود ندارد گفت: اکنون وضع عادی شده در هیچ منطقه‌ای از کشور مشکلی وجود ندارد ولی باید مردم برای جلوگیری از شیوع این بیماری مراقبت‌های بهداشتی در جامعه از جمله دست ندادن با افراد بیمار و دیگر موارد رعایت کنند.

وی با بیان اینکه داروی این بیماری در کشور وجود دارد گفت: افرادی که دارای بیمارهای مختلف کلیوی، سرطانی، تنفسی، قلبی، عروقی، دیابت و دیگر بیمارهای حاد هستند برای جلوگیری از مبتلا شدن به بیماری آنفلوآنزا لازم است در اوائل فصل پاییز و زمستان واکسن آنفلوآنزا  را  تزریق کنند.

معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه شیوع این بیماری چند مرحله است افزود: اکنون مرحله نخست شیوع آنفلوآنزا پشت سرگذاشته‌ایم که مراحل بعدی خفیف‌تر است ولی باید مراقبت‌های لازم بهداشتی انجام شود.

سیاری بیان کرد: بیماری‌هایی چون قلبی، ریوی، کلیوی، دیابت، آسم، بارداری و کهنسالی امکان مبتلا شدن افراد به آنفلوآنزا را افزایش می‌دهد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه