از نگاه مردم

نقاط مثبت و منفی اکران فیلم «محمد رسول الله (ص)» در کمیجان

نقاط مثبت و منفی اکران فیلم «محمد رسول الله (ص)» در کمیجان
انتظار برای دیدن فیلم «محمد رسول الله (ص)» به کارگردانی مجید مجیدی به پایان رسید و این فیلم سینمایی در شهرستان کمیجان با استقبال خوب مردم اکران شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سلام کمیجان، انتظار مردم شهرستان برای دیدن فیلم «محمد رسول الله (ص)» به کارگردانی مجید مجیدی به پایان رسید و این فیلم سینمایی در کمیجان اکران شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سلام کمیجان,

 

,

, ,

 

,

 فیلم سینمایی محمد رسول الله(ص) که این روزها در سراسر کشور در حال اکران است. فیلمی که از همان ابتدای ساخت آن، رسانه های معاند شروع به تخریب آن کردند، چرا که خوب می دانستند که فیلم بسیار قوی و قدرتمند مجیدی، میتواند بسیاری از نقشه های آنان را برای تخریب اسلام ناب محمدی، نقش بر آب کند.

,

 

,

همانطور که پیش بینی میشد این فیلم در همان روزهای ابتدایی با استقبال بی نظیر مخاطبان در ایران  روبه رو شد و به گفته اکثر کارشناسان این فیلم در جهان با استقبال زیادی همراه خواهد بود. در زمانی که غرب به کمک نیروی های تکفیری سعی در تخریب اسلام ناب محمدی دارد، ترویج این فیلم، کمترین اقدام مسلمانان برای مقابله با این خدعه شیطانی دشمنان است.

,

 

,

ضمن تشکر از مسئولین اکران فیلم در شهرستان کمیجان، این برنامه دارای نقاط مثبت و بعضی نقاط منفی بود، بازتاب این برنامه در بین تماشاگران که پس از گفتگو با حاضرین به دست آمده چنین است:

,

 

,

نقاط مثبت اکران:

,

-تمامی حاضرین در سالن به صورت مشترک از کیفیت بالای تصاویر و همچنین سیستم صوتی رضایت داشتند.

,

-اطلاع رسانی مناسب در سطح شهر کمیجان.

,

-حضور تمام اقشار مردم همراه با خانواده.

,

-سیستم گرمایشی مناسب.

,

-انتخاب بهترین روز برای اکران، (باتوجه به فصل امتحانات، بعد از ظهر روز چهارشنبه بهترین زمان اکران بود)

,

 

,

نقاط منفی اکران:

,

-عدم برنامه ریزی دقیق باعث شد تا شروع برنامه با بی نظمی همراه باشد.

,

-اطلاع رسانی ضعیف در بین روستاهای اطراف.

,

-تاخیر ۴۰ دقیقه ای در شروع پخش فیلم.

,

-نبودن آب آشامیدنی در سالن و بوفه، که موجب نارضایتی برخی از خانواده ها که با فرزندان خردسال در این مراسم شرکت کرده بودند شد.

,

-کوچک بودن فضای سالن.

,

-مهم تر از همه، ساعت نامناسب پخش که همزمان شد با وقت اذان مغرب.

,

 

,

, ,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه