فرمانده انتظامی شیروان خبر داد:
دستگیری عامل فروش داروهای گیاهی غیر مجاز در شیروان
سرهنگ وحیدی؛ فرمانده انتظامی شهرستان شیروان از کشف مقادیر زیادی داروهای گیاهی غیر مجاز و غیر بهداشتی و دستگیری یک متهم در این رابطه خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی شیروان، "سرهنگ مسعود وحیدی" فرمانده انتظامی شهرستان شیروان بیان داشت: در پی گزارشات رسیده مبنی بر فروش و توزیع داروهای گیاهی غیر مجاز و غیر بهداشتی در سطح شهرستان، موضوع در دستور کار پلیس امنیت این فرماندهی قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , پایگاه خبری تحلیلی شیروان,وی افزود: ماموران با انجام یکسری کارهای اطلاعاتی و مراقبت، در نهایت موفق شدند متهمی را که دارای مدرک جعلی در زمینه گیاه درمانی و علم شیمی و تخصص پزشکی سنتی بود دستگیر و خودروی وی را توقیف کردند.
,فرمانده انتظامی شهرستان شیروان گفت: در بازرسی از داخل خودروی متهم مقدار 30 لیتر گرم بوچا، مقادیری سبوس گندم، شکر سرخ، پودر سبز رنگ مداوای یبوست، پودر جوانه زده چای، 20 گیاه معجزه گر، شامپو دستی اعجاز آور و قرص روغن ماهی کشف و ضبط شد.
,سرهنگ وحیدی در پایان با اشاره به اینکه در این رابطه پرونده قضایی تشکیل و متهم جهت سیر مراحل قانونی به مقامات قضائی معرفی شد.
,سرهنگ وحیدی از شهروندان خواست در صورت مشاهده این گونه موارد در راستای برخورد با هرگونه تحرک و اقدامات مجرمانه توسط افراد سودجو موضوع را از طریق تلفن 110 به پلیس اطلاع دهند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه