کارشناس ارشد روابط بین الملل:

عربستان با اعدام شیخ نمر به دنبال مناقشه با ایران است

عربستان با اعدام شیخ نمر به دنبال مناقشه با ایران است
کارشناس ارشد روابط بین الملل سرپوش گذاشتن بر شهادت مظلومانه شیخ نمر ، توجیه رفتار تجاوزکارانه آل سعود در منطقه و فریب افکار عمومی از اهداف اصلی عربستان در مناقشه جدید با ایران است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک، علیرضا سعیدآبادی کارشناس ارشد روابط بین الملل با تاکید بر این که سفارتخانه ها وظیفه دارند منافع مشترک کشورهای متبوع و میزبان را به خوبی شناسایی کنند و با درک به موقع شرایط و مخاطرات باید به دولت های خود ، راهنمایی ها و هشدارهای لازم را بدهند گفت: سرپوش گذاشتن بر شهادت مظلومانه شیخ نمر، توجیه رفتار تجاوزکارانه آل سعود در منطقه ، تضعیف جریان مقاومت و فریب افکار عمومی مردم از اهداف اصلی عربستان در مناقشه جدید با ایران است.رفتار غیردیپلماتیک و البته پیش دستانه عربستان در بازگرداندن سفیر خود در ایران در ابتدای سال گذشته باعث شد سفارت آن ها عملاً در سطح کاردار فعالیت داشته باشد و مسئولیت اقدامات دولت سعودی متوجه سفیر نباشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک، ,

وی با انتفاد از نادیده انگاری نقش های مخرب دولت سعودی در سال های اخیر به بهانه حفظ روابط سیاسی افزود: حمایت از گروه های تکفیری و اقدامات تروریستی در منطقه ، سرکوب مردم بی گناه بحرین ، تجاوز به کشور یمن، فاجعه انسانی در منا و جدیدترین آن یعنی شهادت شیخ نمر رهبر فکری شیعیان عربستان زنجیره ای از برنامه های سیاست خارجی دولت سعودی در راستای منافع صهیونیست ها و آمریکا در منطقه است.

,

سعیدآبادی با اشاره به این که متاسفانه سنگرهای سیاسی را یکی پس از دیگری به آن ها واگذار کرده ایم گفت:با یک محاسبه ساده تر از این ها می توانستیم پی ببریم که بروز یک مناقشه جدی ، اجتناب ناپذیر است و فرار از موقعیت های پرخطر به معنای حل مسئله نیست.بهتر بود برای کاهش سطح روابط دو کشور ، وزارت امور خارجه ما پیش دستی می کرد.

,

این کارشناس ارشد روابط بین الملل ، ائتلاف سیاسی کشورهای متحد سعودی علیه ایران را نتیجه محاسبه غلط آن ها از  ظرفیت های کشورمان در سطح منطقه برشمرده و خاطر نشان کرد:پیش دستی آن ها و خویشتن داری ما دیگر کافی است.جبهه مقاومت در منطقه ، توان مردمی فوق العاده بالایی دارد و نوار پیروزی های آن در سوریه ، لبنان و عراق می تواند با موفقیت مردم یمن کامل شود.صهیونیست ها با کارت عربستان و گروه های وهابی و تکفیری دارند در منطقه بازی می کنند.

,

سعیدآبادی، ظرفیت ائتلاف سیاسی متحدان سعودی را در مقایسه با ظرفیت بی مانند مقاومت در منطقه ناچیز دانست و گفت:وجود شکاف های بالقوه و بالفعل فراوان در منطقه از قبیل شکاف ترکیه-روسیه ، ترکیه-سوریه ، ترکیه-عراق ، عربستان-ایران و رقابت های ترکیه-عربستان ، روسیه-ترکیه و اتحاد ایران-روسیه باعث شده تا شرایط موجود به حساس ترین سطح خود در سال های اخیر برسد و عربستان آنگونه که آن شاهزاده سعودی پس از توافق هسته ای ایران و گروه موسوم به 1+5 درباره مقابله با کشورمان گزافه گویی کرده بود نباید با آتش بازی کند چون خاکستر خواهد شد.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه